Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 249 68,6%
  • Ne

Glasovi: 114 31,4%

• Ukupno glasača
    363
predhodna 2 izborna ciklusa taj navodnji njihov Djiki nije bojkotovao izbore

bojkotovani su 2020te godine kada vucic aktivira glumca Sergeja Trigfunovica koji izlazi na izbore tj tada je bio u Pokretu Slobodnih Gradjana kao nosilac liste

tada jos na te izbore iako se trebalo bojkotovati ali izlazi novi DSS,Poks,Suverenisti(ludi radule),zavetnici,ceda jovanovic.Stamatovic,pa cak i onaj Levijatan(navodni boraz za zivotinje) itd itd

na tim izborima koji su bili katastrofalni a bili bi jos vise da se nisu pojavili PSG(Sergej) i novi DSS cenzus prelaze samo SNS,SPS i Sapic kojeg je vucic pogurao da predje cenzus od 3% i uzeo nesto izmedju 3 i 4%

presle samo manjine ostali svi imali ispod 3% al posto su ovi sabani izasli na te izbore mogao je reci kako je imao legitimet tih izbora
Svidja mi se tvoja stranacka analitika...Ko je po tebi prava opozicija Vucicu?

najlakse da ti recem je ovako---sa proslih izbora liste SPN I Nada

imaju i oni mana ali jedini nemaju dil sa zvalonjom

mada u Nadi ima desnice koju bi lako mogao da kupi ako protumaci da mu trebaju,medjutim to ti je jedina prava opozicija

Ne pratim mnogo politiku ali msm da je Dilas bio deo SPN. To im je odmah debeo minus, od mene on glas nikad nece dobiti. Kad ga vidis znas da je lopurda..

Гледам фотке и видим да је Пољопривредни факултет, тј. та чеона фасада, па и све испред, ИСТО к'о и пре 30 година - сиво и суморно. Ал' баш толико да ништа не среде за сво то време...

Ne pratim mnogo politiku ali msm da je Dilas bio deo SPN. To im je odmah debeo minus, od mene on glas nikad nece dobiti. Kad ga vidis znas da je lopurda..
propitivao Slobu Milosevica kao jedan od predvodnika studenskih protesta 91' tada kao student masinstva i prorektor masinkog fakulteta

Djindjic,Djilas,Demokratksa stranka i jos neki su toliko ocrnjeni u narodu da je to za izucavanje

zvalavi sa djilasom ne sme da se pojavi nigde tj ni sa jednim opozicionim govornikom u duelu

propitivao Slobu Milosevica kao jedan od predvodnika studenskih protesta 91' tada kao student masinstva i prorektor masinkog fakulteta

Djindjic,Djilas,Demokratksa stranka i jos neki su toliko ocrnjeni u narodu da je to za izucavanje

zvalavi sa djilasom ne sme da se pojavi nigde tj ni sa jednim opozicionim govornikom u duelu
Nisam to znao ali covek je ljigavac, ne trose mi se reci i vreme na njega..

Sta ce ovo biti, vidim transparenti razvijeni u Grockoj :D Ima ljudi i iz Zaklopace, znaci nema dalje 😅
Ау, ваљда нисам у праву! Међу овима сам препознао и 5-6 из СНСа. Ситна боранија у општини ал' ко веле за сваки случај да се обезбеде ако дође до промене власти да остану где јесу ако не и да аванзују. Без проблема су заменили радикалску униформу СНС-овском па им и сад неће бити проблем. Биће: џаба смо кречили! Резистентан коров.
А има и полицајаца у цивилу нарочито ових клинаца што су тек завршили па добили задатке док их још нисмо упознали (а личе на студенте).

A sto mene nisi lajkovao kad sam rekao.

Nazad
Vrh