Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 249 68,6%
  • Ne

Glasovi: 114 31,4%

• Ukupno glasača
    363
Pa dobro ko su sad ti provokatori, jel sme neko da napiše javno, za Grujića sam čuo a ko su drugi, sve neki rebusi?

Јеж из Бешке🤣🤣🤣тај је аванзовао за време Јешића...Радио државну земљу за џабе намештали лицитације свашта...јаооо ко иде у протесте.

Opozicija ne postoji

Pazite dobro...
Da sednu u traktore i u pratnji policije odu tamo ljudi koji u zadnjih Xy godina ne bune se...pa cak i one koji hoce da idu na proteste zastrašuju a sada kao stite ?
Ja mislim da oni sutra hoce da posle objave vlasti tih nekih izfriziranih papira prvi objave sa poljop.fakulteta da je sve ispunjeno i da se oni kao neki pobednici vrate sto bi bilo i medijski propraćeno .
Verovatno bi i delovalo psihloski na ostale studente.
Daj Boze da gresim.

Opozicija ne postoji
Kako ne postoji? Ko je bojkotovao prosle izbore?

Opozicija ne postoji
od kad su to oni bili opozicija?

Kako ne postoji? Ko je bojkotovao prosle izbore?
predhodna 2 izborna ciklusa taj navodnji njihov Djiki nije bojkotovao izbore

bojkotovani su 2020te godine kada vucic aktivira glumca Sergeja Trigfunovica koji izlazi na izbore tj tada je bio u Pokretu Slobodnih Gradjana kao nosilac liste

tada jos na te izbore iako se trebalo bojkotovati ali izlazi novi DSS,Poks,Suverenisti(ludi radule),zavetnici,ceda jovanovic.Stamatovic,pa cak i onaj Levijatan(navodni boraz za zivotinje) itd itd

na tim izborima koji su bili katastrofalni a bili bi jos vise da se nisu pojavili PSG(Sergej) i novi DSS cenzus prelaze samo SNS,SPS i Sapic kojeg je vucic pogurao da predje cenzus od 3% i uzeo nesto izmedju 3 i 4%

presle samo manjine ostali svi imali ispod 3% al posto su ovi sabani izasli na te izbore mogao je reci kako je imao legitimet tih izbora

Sta ce ovo biti, vidim transparenti razvijeni u Grockoj :D Ima ljudi i iz Zaklopace, znaci nema dalje
Pa ne znam bogumi
Mi smo šipčili 5-6km do Grocke, tamo je bilo baš mnogo ljudi. Nekih 1000-1500m² je bilo puno. Sad, koliko tu stane ljudi, ne znam. Blokirali smo SD put. Dok smo se kretali iz centra ka SD putu, zvona na crkvi su zvonila.
Ja sam baš prijatno iznenađen.

Pa ne znam bogumi
Mi smo šipčili 5-6km do Grocke, tamo je bilo baš mnogo ljudi. Nekih 1000-1500m² je bilo puno. Sad, koliko tu stane ljudi, ne znam. Blokirali smo SD put. Dok smo se kretali iz centra ka SD putu, zvona na crkvi su zvonila.
Ja sam baš prijatno iznenađen.
I sinoc u Smederevu je zestoko bilo..

Nazad
Vrh