sale ratar
Član
Pa dobro ko su sad ti provokatori, jel sme neko da napiše javno, za Grujića sam čuo a ko su drugi, sve neki rebusi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vrlo bitno.Grujić i Jež iz Beške su njihovi. Dolazio je u NS Grujić, juče da izvidi a danas da zavadi ali nije imao uspeha.
@slobapatrola obavešteni su oni koji treba da znaju na koje i kakve likove da obrate posebnu pažnju.
Sta ce ovo biti, vidim transparenti razvijeni u GrockojOvča, Borča, Kotež, Krnjača...
Kad su oni ustali, prilično je dogorelo.
PA most blokiran s leve strane Dunava.
Kada Grocka i moja Zaklopača budu ustali - te noći pada vlast sigurno![]()
Kako ne postoji? Ko je bojkotovao prosle izbore?![]()
Zavetnici odlučili da se zavetuju novom Vučićevom Pokretu - Nedeljnik
Srpska stranka Zavetnici pristupiće najavljenom Pokretu za narod i državu odlučeno je danas na sednici Glavnog odbora ove stranke održanom u Sava centru. Iz Zavetnika su saopštili da je došao trenutak da budu jedan od kamena temeljaca Pokreta za narod i državu. "Naš program postao je danas...www.nedeljnik.rs
Opozicija ne postoji
od kad su to oni bili opozicija?![]()
Zavetnici odlučili da se zavetuju novom Vučićevom Pokretu - Nedeljnik
Srpska stranka Zavetnici pristupiće najavljenom Pokretu za narod i državu odlučeno je danas na sednici Glavnog odbora ove stranke održanom u Sava centru. Iz Zavetnika su saopštili da je došao trenutak da budu jedan od kamena temeljaca Pokreta za narod i državu. "Naš program postao je danas...www.nedeljnik.rs
Opozicija ne postoji
Kako ne postoji? Ko je bojkotovao prosle izbore?
predhodna 2 izborna ciklusa taj navodnji njihov Djiki nije bojkotovao izboreNjegov Djiki.
Pa ne znam bogumiSta ce ovo biti, vidim transparenti razvijeni u GrockojIma ljudi i iz Zaklopace, znaci nema dalje
![]()
I sinoc u Smederevu je zestoko bilo..Pa ne znam bogumi
Mi smo šipčili 5-6km do Grocke, tamo je bilo baš mnogo ljudi. Nekih 1000-1500m² je bilo puno. Sad, koliko tu stane ljudi, ne znam. Blokirali smo SD put. Dok smo se kretali iz centra ka SD putu, zvona na crkvi su zvonila.
Ja sam baš prijatno iznenađen.