Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne, preko Siriga.NS - Temerin - Bečej?
Блокирали смо пут Врбас-Србобран код надвожњака и за сутра је исти пут у плану чак нам долазе и из Србобрана људи у испомоћ. Е сад ја сам фасовао кривичну и оде 11 пушака у кур.ац. Наводно блокирање државног пута је кривично дело.Ne, preko Siriga.
Oko 21h je Vrbas izašao kod petlje autoputa, nek napišu ljudi odatle tačno gde.
Ne znam nista o coveku,i prvi put ga vidim u zivotu. Vidim na Viber grupi da se covek angazovao,ali ja sam se iznenadio sto ga ne poznajem.@milovan vrsac
Par reci Milovane o Bogdanu koordinatoru za Vrsac? Moze li se racunati na njegovu stabilnost i istrajnost u svemu ovome?!
Први захтев је био да нико од учесника протеста не буде кривично и прекршајно гоњен, то је договорено, ако буде неких проблема после јави се Радославу или Сланкаменцу.Блокирали смо пут Врбас-Србобран код надвожњака и за сутра је исти пут у плану чак нам долазе и из Србобрана људи у испомоћ. Е сад ја сам фасовао кривичну и оде 11 пушака у кур.ац. Наводно блокирање државног пута је кривично дело.
neRusi se vlast ili sta???
koja je sad fora?