Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vi blokirate jezeroCuo sam da se sutra blokira pancevo? Da li je to istina, i ako jeste kad i gde? U opstini vrsac se isto sprema protest, jedino mi iz bele crkve nista.
Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока
Ti se onda pridruži gde ti je bližeCuo sam da se sutra blokira pancevo? Da li je to istina, i ako jeste kad i gde? U opstini vrsac se isto sprema protest, jedino mi iz bele crkve nista.
Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока
Otkud tebi ta informacija? Ako mislis na dane polja koji se sutra tamo odrzavaju onda stvarno ne znam sta bi ti reko.Kod nas u Kikindi je skup na Kinđi.
Pa dobro im je, a i dobice nesto ako se ovi izbore.S obzirom da sam iz Bosne o da me se ne ticu ove blokade i da ste mi donekle konkurencija ali sa druge strane pacenici kao i ja pa mi je zao sto ova akcija nije uspjesnija.
Mozda se moglo preko foruma sve ovo malo bolje organizovati da se alarmiraju clanovi iz sto vise opstina i da akcija bude svestranija, prateci forum i viber grupu cini mi se da je premalo ljudi ukljuceno i da su ljudi neinformisani
Takodje mi je cudno sto se mnogi clanovi foruma ne oglasavaju na ovoj temi
Na dane polja mislim.Otkud tebi ta informacija? Ako mislis na dane polja koji se sutra tamo odrzavaju onda stvarno ne znam sta bi ti reko.