Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da nekad pola Žednika radilo u Agrokombinatu,koliko su privatnih njiva poorali o trošku države samo jedan bivši direktor"Ravnice" zna.Polako polako,to je nekadašnji maxim zemlje od kojeg su živele porodice i školovali decu po fakultetima i recimo kupovao se traktor i golf 2-ka.Evo ti jedan primer N.Žednik selo nadomak Subotice,nekada je svaka kuća imala po nekoliko svinja i nekoliko krava i živelo se i radilo predavali mleko i moglo se.Danas ceo NŽ nema toliko stoke kao nekad u jednoj ulici ( znam ujak mi bio veterinar u selu).Sve ostalo otišlo gore jedino pp proizvod ostao na niskim cenama.Nema više pariteta... zašto se ne teži da se sada omogući ljudima maximum od 50 ili 100 ha?Alavost mnogih će nas uništiti i mnogi od tih alavih ni nisu u stanju da zglavno urade tu zemlju itd itd itd itd
Ne razumem tvoj komentar,kakve veze ima sa trenutnim stanjem stočnog fonda u selu.Da nekad pola Žednika radilo u Agrokombinatu,koliko su privatnih njiva poorali o trošku države samo jedan bivši direktor"Ravnice" zna.
Taj model bio skoro u svakom selu nažalost
Ako si na mene mislio -da isključivo poljoprivredom mi se deca bave.Ako sam dobro razumeo sinovi se bave iskljucivo poljoprivredom?