AcA OPEL
Član
Sa tom spodom ni jedan castan seljak nema sta da pregovara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ni sa ovim ne treba pregovarati,on je sebe kompromitovao prosle godine pa samo malo podsecanje da nam se ne ponovi isti scenario..Sa tom spodom ni jedan castan seljak nema sta da pregovara.
Ja sam za doticnog jos prosle godine pred pregovore ovde napisao da mu ne bih dao dve nacrtane guske da cuva jer bi tri izgubio. Jednostavno tako deluje, a tako nekako i ispade. Naravno da nece neki ministarcic ili neka spodoba da nam rese probleme. Proteste treba omasoviti, a ne prekidati na njihov poziv.
Ono sto mi se uopste ne svidja oko protesta u Kraljevu je sto je zakazan u isto vreme i na istom mestu kao i skup ujedinjene opozicije koja je vec kao svoj cilj iznela smenu lokalne i republicke vlasti.Tako je,omasoviti proteste.Dobro je i ovo sto kolege iz Kraljeva planiraju,da odmah po zavrsenom protestu zbog cene goriva nastave protest zbog cene maline.
To sam i ja pomenuo kao losu stvar, zapravo je opozicija pomerila proteste koji su se odrzavali sredom, na petak, kada su malinari prijavili skup.Ono sto mi se uopste ne svidja oko protesta u Kraljevu je sto je zakazan u isto vreme i na istom mestu kao i skup ujedinjene opozicije koja je vec kao svoj cilj iznela smenu lokalne i republicke vlasti.
Plasim se da ce nam ceo protest biti ispolitizovan sto nikako nije dobro.
Ono sto mi se uopste ne svidja oko protesta u Kraljevu je sto je zakazan u isto vreme i na istom mestu kao i skup ujedinjene opozicije koja je vec kao svoj cilj iznela smenu lokalne i republicke vlasti.
Govorice i njihovi predstavnici, gledao sam Novakovicev intervju pa sve mislim skrenuce prica sa malinarstva na politiku kako eto malinarima i nije smetala cena nego vlast..
Upravo sam o tome razmišljao i setio se protesta stočara i prosipanja mlekaKada su nacisti došli po komuniste,
ja sam ćutao;
jer nisam bio komunista.
Kada su zatvorili socijaldemokrate,
ja sam ćutao;
jer nisam bio socijaldemokrata.
Kada su došli po sindikalce,
ja se nisam pobunio;
jer nisam bio sindikalac.
Kada su došli po mene,
nije preostao niko da se pobuni.
E sad ove politicke partije iz pesme zamenite sa : mlekari, ratari, krompirasi, vocari itd...
Ono sto mi se uopste ne svidja oko protesta u Kraljevu je sto je zakazan u isto vreme i na istom mestu kao i skup ujedinjene opozicije koja je vec kao svoj cilj iznela smenu lokalne i republicke vlasti.
Подсетила је и да је влада на прошлој седници усвојила меру да им се да бесплатно ђубриво, као помоћ.
Каже и да је било разговара са малинарима да им се из Фонда за развој помогне да направе своје мини-хладњаче, како нико не би могао да утиче на цену. – Ако мисле да су хладњачари у картелу, а то је ствар инспекције која то проверава, и уколико мисле да могу сами, хтели смо да им помогнемо да „разбију тај картел” али то се није догодило. Сваке године имамо протесте – изјавила је премијерка.