@vilamet2012
Opet neistine iznosite, valjda vas boli to sto vam se cela srbija smeje , imate projekat koji cami u fioci. Ja vam kazem koje informacije imam i od koga. Jedan sa drugim projekti nemaju nikakve veze, projekat sam drzao u ruci a imam ga i u elektronskoj formi. Vi vase najbolje ljude sklanjate u stranu, ljude sa vizijom i energijom, zasto? Jel to zbog sujete nekih pojedinaca, koji su posle i sami svoju firmu morali da prodaju??? Zasto to radite, ako nike sujeta koji je drugi razlog da se nesto sto imate ne koristi??? Ceo projekat je potpisan od jednog vaseg dobro poznatog profesora a projekat je vodio jedan drugi covek sa puno vizije i energije koja nazalost nije prepoznata.. Zbog takvih stvari vi stagnirate... Ako vi verujete podacima ministra, onda predlazem da vam on sledece godine otkupi svu malinu dole, nemojte da cekate hladnjace koje se nalaze u teskoj situaciji i male i velike. Moj savet vam je, pazite kome dajete, likvidnost vasih hladnjaca nije bas na pozeljnom nivou... A i bankari se hvataju za glavu, neki me i zovu ne znaju sta da rade, preinvestirani su skoro svi...