Sta je pa tebi sad? Pa sta ako je 80? Koja kupina ti bila 15din 2017 god. Sta mlataras? Bila je 40,30,40 cacanka.
- - - - - - - - - -
Ja cu da uvozim.to je lakse. Mozda i cekam ovakve zrtve kao sto ih vi pecate pa im i to malo uzmen po mizernoj ceni
Kupina bila 40 ? Kupina je 2017 i 2016 pocetna cena 2 dana bila 35 dinara, skocila na 40,i spala na 20 i 15 dinara i nemoj da lupetas sa 40.
Da je bila i 40 to je besmisleno ?!
Mislis da narod sa ovom cenom nafte,hemije,djubriva i preskupe radne snage moze da zaradi nesto od maline ako je cena 80 dinara ?
Ne kapiram, ovde sve sami neki uvoznici,bogatasi,gazde,frajeri ?
Ima li neki obican vocar poput mene ili su svi `bogatasi` sa firmama ?
Spustite se na zemlju,a cenu cete videti.
Sad su i hladnjacari ugrozeni skoro pa kao i sam proiizvodjac. Vise nema milosti ni prema kome sa vrha drzave.
Ostace hladnjaca manje nego sto imamo prstiju na dve sake,koje su pod `pokroviteljstvom` drzave i koje ce zgaziti male hladnjacare i proizvodjaca.
marko17
postujem ja itekako svacije misljenje ali nije normalno da jedni drugima vadite oci oko besmislenih tema koje ne mozete promeniti,a uprkos tome 3 godine unazad nisam video neki konstruktivan post sa predlozima sta da uradimo korak po korak,a ne odma PALI BAGER NA DRZAVU,to je ludilo...