AGROfamily
Član
Protest macvanskih stocara zakazan za 25.02.2010 god. u 14h u Bogaticu,
ko zeli i moze da dodje. Ministarstvo poljoprivrede je obecalo da ce prisustvovati protestu

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Probajte da uvezete polovan auto iz Madjarske, sto uredbi treba ispostovati, naplacati se raznih taksi, poreza i dadzbina, poreza na carinu i transportne troskove ... a mi cutimo li cutimoAGROfamily je napisao(la):uvozili su svinje iz Madjarske po ceni od 130 din
To je tako za nas obicne smrtnike , sto se ne moze reci za klanicare ,secerane i uljarice... oni su monopolisti i oni mogu da rade sta im je volja a mi mozemo samo da gutamo sojinu sacmu po 52din i tovljenike po 80 din/1kg. Mislim da je red da se digne "kuka i motika" i da trazimo svoja prava.zozon je napisao(la):Probajte da uvezete polovan auto iz Madjarske, sto uredbi treba ispostovati, naplacati se raznih taksi, poreza i dadzbina, poreza na carinu i transportne troskove ... a mi cutimo li cutimoAGROfamily je napisao(la):uvozili su svinje iz Madjarske po ceni od 130 din![]()