Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sllobam je napisao(la):Paradajz u rasadu mi ima dva lista.Jel treba da ga necim polivam pre unosenja u plastenik.Pikiran je u case.
ivanovic je napisao(la):Cao svima,nov sam na forumu imam jedno pitanje u vezi rasada paradajza. posadio sam seme u kontejnere od 160 rupa pre 14dana poceo je da nice pre tri cetri dana,pa me interesuje dali je dobar ili ne.evo i slike![]()
Postoji pravilo da kad se registrujes na forumu ,da se predstavis u temi "caffe" da kazes par reci o sebi,ko si sta si cime se bavis pa onda mozes pisati postove P.S Topalovic
Pa ako korstis treset to je normalno uzivaj i dalje u rasadu uz jedno![]()
Ma sta sam ti reko imam pice kada se budemo videli
Uploaded with ImageShack.us
Topalović, Sjećaš li se onih sprženi kotiledona na krastavcu, ovo je novi probni krastavac. na njemu nisu kotiledoni spaljeni, a sve sam isto radio samo što je sada vrijeme toplije. Izgleda da si ti bio u pravu da mu je bila niska temperatura.
Ma sta sam ti reko imam pice kada se budemo videli[/QUO
Važi.
moras postaviti neku fotografiju..imam problem rasadio sam papriku i paradaiz u plastenik i kad sam uso jutros rasad kao da je poparen odoszgo ..listice su se smezurili i poceli da zute crne neznam sta je ..pomognite nekako ...hvala