lakan
Član
Pa evo imam ja.Nije neka kolicina prosle nedelje sam poceo(u maju,da se zna)za salatu a sada vec ima mozda oko 50kg da se nabere.Nezgodno je krenulo i cena je za sada losa.
zasto nezgodno i koja je cena?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa evo imam ja.Nije neka kolicina prosle nedelje sam poceo(u maju,da se zna)za salatu a sada vec ima mozda oko 50kg da se nabere.Nezgodno je krenulo i cena je za sada losa.
cornabel...@topalovic
koja je to sorta paradajza sto je u drugom redu druga slika sto ga drzis u rukama?vrlo rado bi ga sadio za kucnu upotrebu
prskao sam switch pre 10 dana cisto iz preventive,a do sad sam prihranjivao sa 11-7-28 sto je sasvim solidno za kalijum.20-20-20 sam primenjivao u jagodama i dobro se pokazalo,ali je bilo puno sunca,pa sam mislio da isto prekopiram i za plastenik,ali je vreme bas ladno.Da li si prskao protiv butritisa,hoce zbog toga da otpada plod.
Sto se tice djubrenja mislim da trebas pojacati kalijum a ne 20 20 20.
Paradajz hoce da puca zbog velike kolicine vode i velike razlike izmedju dnevne i nocne temperature.