Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
koje površine je plastenik?Koliko i koji veštak Da bacim u plastenik gde će biti paradajz.
Druze ja sam predprosle godine kupio bumbare i oni nista nisu izlazili iz kosnice.Ja se zalio i oni mi dadose drugu kosnicu a ona isto nista.Tako da od tada vise ih ne uzimam,pre toga sam ih koristio 5 godina i bili su odlicni.
Zaperci u medjuvremenu okidani,a paradajz je GardelJesi li ove zaperke ostavio da ga vodiš na 2 grane.....koji je hibrid? Dobro izgleda.
Moj paradajz nakon 15 dana od rasadjivanja
Razmak je oko 80cm izmedju redova,obzirom da sam rasadio 510 komada,nije velika guzva a provetrenost je odlicna.Sledece godine cu povecati broj,i radicu dvored.Iskustva bez folije,sta da ti kazem,cesce zalivanje i ima da se plevi korov,vidi se na slikama.Nije mi preterano tesko,prvi put radim povrce u plasteniku,a utiske cu sumirati tek iduce godine kad uradim dvored sa folijom,tek onda mogu pricati o nekom iskustvu.Pozdravpozdrav druze,reci molim te koji ti je to raspored mislim razmak izmedju redova.Ja praktikujem dvoredove na foliji pa e interesuje koja su ti iskustva