JuRa
Član
Koliko ja znam parakajz je od juce poskupeo i konstantno je manjak dobre robe(plastenicke)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da ce sad proci 10 godina da ponovo bude ovako dobra.....Videcete ko sto ce svi sejati psenicu na jesen tako ce dogodine svi sejati paradajiz...Jesteli zadovoljni kolege sa cenom?
Mislim da si upravu,mada imaj uvidu da je na ovu cenu dosta uticala i susa.Moje misljenje je da u roku od mesec dana paradajz zbog pocetka pripreme zimnice izbija na 150 po kg na malo.Velika je potraznja a mala ponuda a ako se vodimo logikom to bi trebalo da bude to.Mislim da ce sad proci 10 godina da ponovo bude ovako dobra.....Videcete ko sto ce svi sejati psenicu na jesen tako ce dogodine svi sejati paradajiz...
Ako ga presadiš 15.og marta,jel ga griješ,pokrivaš ili šta? ja ne smijem presaditi nikako prije 1. aprila....prošle godine mraz mi je uništio 100- tinjak struka.Milos81-kg
To sto ti hoces je nerealno.Primer od proslegodine krastavac sam posejao 28-ogjanuara.Bio je dan skoro kao danas i posle TRI dana je krenuo onaj ledeni talas sa -25.Paradajz koji je bio posejan 16-og januara uveliko je bio niko.Ajde sad kazi da li si ti spreman za takav scenario?Ako jesi sej sutra a ako nisi prati prognozu i odluci sam.Izbacis ga u plastenike recimo 15-og marta posle nedelju dana oplodnja prvih cvetova i oko 25-og maja ga beres.Prosle godine u to vreme je cena bila 150din na veliko.Ako to hoces izvoli sutra krenuti.
tko mi? Nisam bas razumio pojasniA koju cenu cete imati u osmom mesecu
imam ga i u 6,7,8,9,10....Pa vi proizvodjaci iz Dalmacije i Hrvatske.Dali taj paradajz imate i u osmom mesecu u tim kolicinamakao sto ga imate u sestom
Ja nisam gajio ove sorte .koje je seme bolje da kupim za plastenik Mondijal F1 ili MonroeF1