Hvala puno @ Topalovicu,danas sam dao 20-20-20 u jutro pa popodne magnezijum nitrat,radit cu tako kako si mi rekao,ali imam jedno pitanje koje mi se vrti po glavi,prije sadnje paradajza ph zemlje mi je bila 5,5 pa sam je popravio na 6.5,obacio stajnjaka itd itd.sve pripremio kako treba,prosle godine sam imao nikakav paradajz od trece grane pa na gore kad cucnem pa ih odozdo gledam crn na crnom da bi se ispostavilo da je zbog manjka kalcija bilo,danas gledam na 4 grani mi se pojavljuju ponovo ma da ne jos puno (Altenarija mislim da nije jer ni na jednom listu ni na stabljici nista ne mogu primjetit) iako mu kalcij sedmicno po 1kg dajem,onda magnezij mu dajem zajedno sa prihranom ali neznam zasto ne reaguje na njeg,moje pitanje ako imam prvi plastenik duzine 70metara 8 redova paradajza,sve to prihranim uz 1000 litara vode,jos da napomenem da sam pravio gredice pa mi je paradajz u zemlji sađen na oko 40cm,da li je moguce da koristim premalo vode i da sva ta prihrana uopste ne dode do korijena sa tom kolicinom vode,paradajz zna uvrcat donje listove jer se stiti od gubitka vode,a moj to intenzivno radi ?