Program za vodjenje podataka o radovima na parcelama

glavas

Član
Učlanjen(a)
9 Jan 2010
Poruka
154
Lokacija
Novi Becej
Da li neko zna neki program za vodjenje podataka o radovima na parcelama?
 
I mene to zanima, ovo sto ima u temi o vodjenju kompletnog gazdinstva me nezanima, jer bi samo da radove vodim, datume i parcele. i hemiju koja se koristila.
 
Da sam zli programer sada bih vam uzeo kes za ovo. :osmeh: Ko je zainteresovan poslacu mu kako ja to radim u MS Excelu, ali tek kad dodjem u Stapar, na drugom kompu mi je to sve.
 
Imam tu knjigu polja, ali u nju cu uvesti samo vlastite parcele, jer uvek neka ispadne, pa da nemoram ostavljati prazno. a na kompjuteru je to lakse za prepraviti, i obrisati.
 
Stigla pre neki dan iz instituta Tamis, sve sto se nalazi u njoj ja sam vodio na slican nacin...
attachment.php
 
Evo linka da skinete softver koji ste pominjali gore sa facebooka. Skines, registrujes se i probna verzija ti traje 6 dana. Taj link je decko postavio u temi PROGRAM ZA VODJENJE POLJOPRIVREDNOG GAZDINSTVA, i tamo je rekao da kosta 50 eura. Program je stvarno extra i sveobuhvatan je.

http://www1.zippyshare.com/v/96729270/file.html

- - - - - - - - - -

Ali sada pogledah da je fajl sklonjen i da nemoze vise da se skida
 
http://195.178.40.73/maticnaknjiga/login.php
A imaš i temu
http://poljoinfo.com/showthread.php...vo-pravilno-kako-ćemo-uskoro-morati-svi/page2

Izvinjavam se gospođi Sofiji za nedoličnu provokaciju.
Stvarno sam mislio da je u pitanju još jedna od prevara koja vreba na društvenim mrežama.
Ništa lično i veliki pozdrav


http://www46.zippyshare.com/v/89615187/file.html link za DEMOOO verziju :D kontakt telefon 069/63-69-05 , a gospodinu Talianu (Goranu) hvala na promenjenom komentaru i nadam se promenjenom misljenju o celoj prici ... nadam se dobroj saradnji ;) I po dogovoru cujemo se sutra ... Sofija

- - - - - - - - - -

Evo linka da skinete softver koji ste pominjali gore sa facebooka. Skines, registrujes se i probna verzija ti traje 6 dana. Taj link je decko postavio u temi PROGRAM ZA VODJENJE POLJOPRIVREDNOG GAZDINSTVA, i tamo je rekao da kosta 50 eura. Program je stvarno extra i sveobuhvatan je.

http://www1.zippyshare.com/v/96729270/file.html

- - - - - - - - - -

Ali sada pogledah da je fajl sklonjen i da nemoze vise da se skida


Program je skolonjen sa prvog linka jer smo bili vredni i napravili jos jekih dorada i korekcija ... U prethodnoj poruci sam poslala novi link ali nije problem ponovicu ga http://www46.zippyshare.com/v/89615187/file.html ... Sofija
 
Da li si uspeo da instaliras program ja nemogu da ga pokrenem stalno mi trazi aktivaciju,nece ni probnu verziju?

Ja Vas molim ... ostavila sam svoje kontakt podatke , ko god ima problema sa instalacijom ili koriscenjem programa ili bilo kakva pitanja u vezi istog da mi se javi , drage volje cu pomoci ... Cvrsto verujem da ne postoji razlog vezan za softver zbog kojeg ne mozete pokrenuti program iz prvog puta ,verujem da je problem nastao ne strucnim intaliranjem od vase strane ... osim ako je program vec koriscenjen u test periodu kada se za pokretanje istog mora obrisati registar unutar vaseg kompjutera te vam se time produziti test period ...
 
Ja sam ga uspeo instalirati, i mogu vam reci ima dosta opcija, trebalo bi dosta vremena da se svi podaci upisu, ali onda bi bilo to funkcionalno, ali ipak ono sto meni treba nema, ili nisam nasao. Treba mi da svaka parcela ima svoj karton, da pisem kad je orana, kad pripremnjena, koliko je djubra baceno, po jedinici povrsine, koliko na celu parcelu, datum setve, hemija koja je koristena, pa tako redom do prinosa.
 
Ja sam ga uspeo instalirati, i mogu vam reci ima dosta opcija, trebalo bi dosta vremena da se svi podaci upisu, ali onda bi bilo to funkcionalno, ali ipak ono sto meni treba nema, ili nisam nasao. Treba mi da svaka parcela ima svoj karton, da pisem kad je orana, kad pripremnjena, koliko je djubra baceno, po jedinici povrsine, koliko na celu parcelu, datum setve, hemija koja je koristena, pa tako redom do prinosa.[/QU

Sa smeskom odgovaram na ovu poruku , jel to znaci da samo niste pazljivo proucili sve mogucnosti programa ... U kratkim crtama cu objasniti ovde mozda koristi i drugim ljudima . Pratite moje uputstvo : U meniju Radovi u okviru gazdinstva , pod meni Plan setve se unose podaci za parcelu ili grupu parcela pod kojima se vrse odredjene radnje , takodje u istom delu imate povezane troskove za sve radove koji su uradjeni na datoj parceli / grupi parcela . Sledeci korak je da u istom meniju ali pod meni Pun izvestaj po pojedinacnoj parceli / pun izvestaj grupisanih parcela iz ponudjene tabele izaberete parcelu / grupu parcela koju zelite videti , zatim sa doljnje desne strane u uglu imate "dugme" PRIKAZI IZVESTAJ , gde se moze videti : osnovni podaci o parceli /grupi parcela ekstraktovani iz biljne strukture , ugovori (ako je parcela pod zakupom ... od koga je zakupljena , do kada traje zakup , koja je cena zakupa ) SVI radovi na parceli / grupi , kao i utroseni materijali po kolicinama , nazivima i cenama . Takodje tu je i azuriranje ukupno dobijenog prinosa :) Toliko od mene za sada , ako treba jos nesto da se pojasni samo pitajte :)
 
I ja sam uspeo da instaliram program. Slazem se sa tobom muzobieno da bi bilo dobro da ima ta stavka da svaka njiva ima svoj karton.. Ali meni nije jasno, ja sam usao na onaj probni, i pise probni 6 dana. Sta raditi posle 6-tog dana? Jel si i ti tako mucobieno@? :osmeh:
 
Nazad
Vrh