Program za vodjenje podataka o radovima na parcelama

Pozdrav. Agrivi je sustav za upravljanje poljoprivredom koji ima i app za mobitel, jedino što se može koristiti u plaćenom paketu. Ali registracija u sustav je besplatna

http://www.agrivi.com/
 
Pozdrav svima,

na forum sam se prijavila ispred kompanije Greensoft iz Novog Sada koja trenutno razvija softver za vođenje evidencije na poljoprivrednom gazdinstvu, tzv knjigu polja. Zanima me mišljenje proizvođača, šta sve takva knjiga treba da sadrži, koje opcije da ima, po kojoj ceni da se prodaje i slično. S obzirom da je tema aktuelna i u skladu sa novim Zakonom o poljoprivredno mzemljištu, nadam se uspešnoj komunikaciji. Slobodno pišite svoje mišljenje. Mi smo tu da Vama proizvodnju i evidenciju učinimo lakšom.
 
Ima li neko besplatnu verziju evidencije radova u voćnjacima. Moze naravno i excel verzija, oni stari linkovi za skidanje nisu aktivni, odavno je i prošlo.
 
U ovom videu pokazaću vam tutorijal kako se ulogovati i kako koristiti eRatar web aplikaciju koja će vam po mom mišljenju biti veoma korisna. Za sada je možete koristiti kao elektronsku knjigu polja i kao kalkulator za količinu semena, herbicida i hemije potrebne po jedinici površine... Hvala što ste pogledali video, za još zanimljivog sadržaja lajkujte video,komentarišite i pretplatite se na moj kanal!
 
Nazad
Vrh