Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja imam problem sa unosom podataka neće ništa da prihvati što kucam.
A koliko kosta licenca tog programa? Jel mora da se unosi ono broj poljo gazdinstva, JMGB itd.?
Zašto KnjigaPOLJA v1.1 ?
a. Precizno planiranje i analiza proizvodnih aktivnosti omogućava smanjenje utroška časova rada
b. Analizom podataka iz ranijih godina moguće je preciznije planiranje utroška materijala (đubriva, zaštitna sredstva,…)
c. Analizom podataka iz ranijih godina moguće je efikasnija izrada setvenog plana
d. Ekranski pregled „dnevnika poslova“ – šta je rađeno, ko je radio (zaposleni), pomoću koje mašine, koliko je sati planirano i utrošeno
e. Kompletan pregled svih proizvodnih aktivnosti, utrošenih materijala, časova rada ljudi i mašina, primedbi i zapažanja, analiza zenljišta, prinosa na jednom mestu za bilo koju godinu
f. Grafički i tabelarni pregledi prinosa po tablama
g. Jednostavnost korišćenja
h. Grafičko okruženje – digitalna mapa
i. Pomoć pri uvođenju ISO i GLobalGAP standarda
Koliko znam postoje čuo sam se sa Mocom pre mesec i nešto dana navodno poslaće mi drugi CD ali ništa pa sam zato i izneo neke moje pretpostavke šta se dešava, naime njih je trebala finansirati preko ministarsva neki "stranac" ali se pre polovine predavanja i prezentacije sve zaustavilo navodno neplaćaju dok je kod Sofije sasvim druga priča koju znam u detalje a da vas ne zamaram plod njen i sav rošak vreme neprospavane noći uložila u ovo bez ijednog dinara pomoći sa strane a pritom je i ugledna domaćica majka troje dece. Nadam se da mi neće zameriti na ovome ali ipak to su činjenice i ko misli da se to radi par dana da funkcioniše kako treba grdno se vara.Da li ekipa iz Farm Softa još postoji?One registracije,telefoniranja, pri instaliranju...?
Tačno tako.Program je odlično zamišljen i urađen.Tvorac programa nam je prezentovao svoj proizvod i još smo razmotrili koje sve dodatke treba da ubaci u isti.Korisna stvar ali po meni samo za poljoprivrednike koji obrađuju velike količine zemlje.
I mene to zanima, ovo sto ima u temi o vodjenju kompletnog gazdinstva me nezanima, jer bi samo da radove vodim, datume i parcele. i hemiju koja se koristila.