Ljusha msl da procedura treba da je napisana na sajtu RR. A treba se prijaviti preko berze NS i onda dobijes od njih odgovor da mozes da zavrsis papirologiju kod ovlascenog skladistara koji je na spisku RR. Msl procitaj na sajtu i sve lepo napisu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Najbolje je da već imate robu u javnom skladištu. Mislim da nekad može i ako je roba kod kuće ali je komplikovanije. Ako je roba kod ovlašćenog skladištara onda samo ispoštujte proceduru i zahtevanu papirologiju kad bude objavljenaJel može neko da napiše,šta je potrebno da bi se prodala pšenica robnim rezervama,koja je procedura?
Meni su nekad primili robu od kuce, nekad nisu, iako sam svaki put prosao robne rezerve. Zavisi kako su im planovi, koliko su puni, i da li sam nesto robe vec dao njima....Najbolje je da već imate robu u javnom skladištu. Mislim da nekad može i ako je roba kod kuće ali je komplikovanije. Ako je roba kod ovlašćenog skladištara onda samo ispoštujte proceduru i zahtevanu papirologiju kad bude objavljena