Problemi u radu Poljoinfo foruma

Mislim da nije moguće. To je vlasnik foruma ili ko već ubacio, od toga se uzimaju pare...
Možda probati preko "brave" pretraživača, taj blokira sve živo što se reklama tiče.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Imamo na forumu Google Adsense, pa on povremeno pokreće eksperimente da bi pronašao načine za povećanje zarade. Već se dešavalo da pokreće takvu kampanju, pa sam je isključio, sada je opet pokrenuo eksperiment.

Videću u toku dana da prekinem tu aktivnost ili šta se može odraditi. Ore redovne Adsense reklame su blokirane na primer da ih ne vide registovani članovi, nego se samo prikazuju gostima na forumu. Ako bi to mogao nekako da podesim biće dobro.

Trenutno je situacija da su pozicije za reklame popunjene sa 50%, što u osnovi pokriva rad foruma na osnovnom nivou. Tu je i opcija donacija, ali je njih bilo za dve godine ukupno 10 evra.

Brave brovser https://brave.com/ ili neki Ad blokeri takođe mogu da spreče prikaz reklama.

Poslednja izmena:
To mozda tebi otvara jer to najvise pretrazujes ali kod mene odmah zatvara reklamu 🤣
Momo legendo 💪

Dodatak - pocela da mi izlaze neka dobra skupa kola . Dobro je . Prevaricu vestacku inteligenciji i dace mi reklamu stana u Bg. na vodi 🤣

Poslednja izmena:
Писали о деци, сад ми искаче храна за бебе

Prate i šta se priča, tako da treba povesti računa.

Za sada sam povećao limit između učitavanja uglasa (The time before a new vignette ad is shown when users navigate to a page.). Isključio sam Anchor ads i Side rail ads, sdak ostaju da rade Vignette ads (Full screen ads that appear between page loads) narednih 15 dana dok ne vidim kakav je zvanično rezultat.

Oko 10 avgusta ću videti kako je to uticalo na rad foruma (posećenost i broj napisanih poruka), pa ću nakon toga odlučiti da li da to isključim ili ostavim da radi.

Ako forum ima finansijske koristi, a nas korisnike ionako ništa ne košta.. ja ne vidim zašto bi se menjalo.
Jedino, ako forumu nije potrebno.

Članci na webu su toliko puni reklama, da je meni teško da pratim tekst zbog koga sam dotičnu stranicu i podsetio.
Dok je ovde skoro pa sterilno.

Kažem samo. Ne treba osećati neki odgovornost.
Reklame su naša neminovna stvarnost.
To ili pretplata.

Na uredništvu je da odluči.. a mi svakako ne bi trebalo da nalazimo manu, kakva god odlika bila.

Ja sam mislinja i da predlozim da kada ovaj hrabri raspise izbore da se na svaki sec. pojavljuje njegova slika . Ali za to neka dobro plati a da nas sef foruma odvede u all inkluziv Apatinske pivare 😊

Nazad
Vrh