Problemi u radu Poljoinfo foruma

Mislim da nije moguće. To je vlasnik foruma ili ko već ubacio, od toga se uzimaju pare...
Možda probati preko "brave" pretraživača, taj blokira sve živo što se reklama tiče.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Imamo na forumu Google Adsense, pa on povremeno pokreće eksperimente da bi pronašao načine za povećanje zarade. Već se dešavalo da pokreće takvu kampanju, pa sam je isključio, sada je opet pokrenuo eksperiment.

Videću u toku dana da prekinem tu aktivnost ili šta se može odraditi. Ore redovne Adsense reklame su blokirane na primer da ih ne vide registovani članovi, nego se samo prikazuju gostima na forumu. Ako bi to mogao nekako da podesim biće dobro.

Trenutno je situacija da su pozicije za reklame popunjene sa 50%, što u osnovi pokriva rad foruma na osnovnom nivou. Tu je i opcija donacija, ali je njih bilo za dve godine ukupno 10 evra.

Brave brovser https://brave.com/ ili neki Ad blokeri takođe mogu da spreče prikaz reklama.

Poslednja izmena:
To mozda tebi otvara jer to najvise pretrazujes ali kod mene odmah zatvara reklamu 🤣
Momo legendo 💪

Dodatak - pocela da mi izlaze neka dobra skupa kola . Dobro je . Prevaricu vestacku inteligenciji i dace mi reklamu stana u Bg. na vodi 🤣

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh