Donacije

Poštovani, sve se više zajednica na internetu oslanja na donacije sa ciljem da se smanji prisustvo reklama, a zadrži ( i poboljša kvalitet ) sadržaja. Poljoinfo je takođe odlučio da ponudi tu mogućnost.

 

Poljoinfo pored foruma ima još dva projekta, to su Poljo Wiki i Poljoinfo YouTube kanal. Plan je da sva sredstva koja se dobiju od donacija budu upotrebljena za održavanje i kreiranje sadržaja za ova tri projekta.

 

Ukoliko imate dodatnih pitanja vezana za donacije, javite nam na kontakt formu - Kontakt forme.

 

Pridružite se zajednici onih koji podržavaju poljoinfo donacijama. Prilikom razmišljanja o uplati donacije povedite računa da svaki od ovih servisa naplaćuje proviziju, tako da i nju uračunate u ukupnu sumu.

Poljoinfo baner logo

Za sad su predviđena 4 načina za donacije i to su:

 

• Patreon

Patreon je sistem gde je moguće kreirati naloge za redovne mesečne donacije prema onima koje želite podržati. Ti nalozi za donacije se lako pokreću i takođe lako prekidaju. Ovaj sistem je uglavnom predviđen za ljude iz inostranstva i predviđeni mesečni iznos donacije jeste 3 evra.

 

LINK - https://www.patreon.com/Poljoinfoforum

 

• Paypal

Ovo je jednostavan sistem za jednokratne uplate iz inostranstva. Da bi se obavila donacija potrebno je imati Peypal nalog.

 

LINK - paypal.me/vejinmnikola

 

Obratite pažnju da je zabranjeno da građani Srbije međusobno uplaćuju devize, te stoga nije predviđeno korišćenje PayPal sistema na taj način.

 

• Direktne uplate

Direktne uplate idu uplatnicama (može i elektronski ili trajnim nalogom) na račun u Komercijalnoj banki. 

 

Podaci

 

Vejin Nikola, Apatin

svrha uplate : donacija za poljoinfo forum

broj računa: 205-9001002602376-08

 

Ova opcija za trajni nalog se mora napraviti u banci, gde se odredi neka suma (najbolje 100 ili 200 dinara) koja se određenog datuma prebacuje kao donacija na račun.
 

 

• Kupovina majica

Ova prodavnica je kreirana uz pomoć sajta brendly i prilikom svake kupovine izvesni iznos (od 50 do 200 dinara) predstavlja zaradu koja se prebacuje sa njihovog računa  na naš. Taj iznos isto posmatramo kao donaciju.

 

Ukoliko imate nekih pitanja ili predloga, ili prosto želite da nam javite da ste uplatili donaciju javite nam se preko kontakt forme.

 

 

  • Objavljeno
    7 Sep 2023
  • Broj pregleda
    3.875
Nazad
Vrh