Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam ga obrisao jer je u toku dana postavljeno 2 posta jedan za drugim.Za dopune samog oglasa,kao i izmene se koristi opcija "izmeni" nikako pisati post za postom u kracem vremenskom roku od 7 dana.zima je napisao(la):Neznam gde da postavim pitanje pa ajde u ovu temu posto je problem na poljoinfo forumu
Ko i zbog cega mi je izbrisao oglas da prodajem skodu ?
Oglas je bio sasvim uredu i po pravilima foruma ali ga je neki pametnjakovic obrisao bez upozorenja
Evo moja poruka uputena vam ali nema veze nemam sad vremena postavicu ga ponovo kad stignemzima je napisao(la):Pozdrav
Hteo bi dapitam zasto nemogu otvoriti novu temu u "ponuda" tj staviti oglas probao sam vise puta i sa slikom i bez slike i uvek mi izbaci greska kao vasa poruka je prevelika ili naprimer poslaliste ovu poruku pa ste verovatno kliknuli dva puta a nema je nigde
Oglas bi glasio ovako
Prodajem Skodu Feliciju pik ap 1.3 lx (skodin motor) benzin+gas sa predjenih oko 180000 nosivosti 600kg registrovana, u super stanju ! Kontakt na PP ili mobilni 0641478623
I zasto mi sad nedozvoli da posaljem oglas ?
hvala!!
Najverovatnije je to u pitanju. Juče forum nije radio nekoliko sati. Imaš stranicu 'Poljoinfo' na FB pa tamo možeš da se informišeš kad su problemi.kicca je napisao(la):Zanima me dali broj prisutnih clanova istovremeno prevazilazi tehnicke mogucnosti foruma jer vec 2 dana mi se desava da dugo nemogu da se ulogujem prijavljuje mi nekakvu gresku u bazi podataka