Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
dzionik je napisao(la):Gajiš biljku ili imaš gotov preparat??
ja u moje koprive ubacio i kamilicu zato sto je imam puno a kazu da ima kalcijuma u njoj
evo jos nekih podataka koje ja imam a odnose se na sadrzaj pojedinih minerala u biljkama
kalcijum -kamilica,maslacak
hlor -kopriva
bakar -maslacak
flour -kukuruzna svila,zob
jod -gorusica,kopriva,persun
gvozdje -cicak,maslacak,kopriva,listovi jagode
magnezijum -list mrkve,kopriva,orah list
mangan -cicak,list jagode
ako se varam u necemu slobodno me ispravite inace ovo djubrivo sto sam napravio od koprive i kamilice sam bio hermeticki zatvorio i uopste ne smrdi a prosle god. sam pravio od lista mrkve zasmrdeo sam celu ulicu a ja mislio da ce se to osetiti mrkva da prskam luk da odbijem lukovu muvu a u stvari sam dobio djubre
_________________________________________________Post je spojen: [time]1245716836[/time]_________________________________________________
ubaci ime sajta ako nije problem i koja je cena
Iako mi zaštita nije područje, moniliju kod dunje riješio sam tako da sam zaražene plodove ukopao u zemlju ispod stabla (sve zaražene plodove). I nakon par godina više nije bilo monilije na plodovima.cime se boriti protiv monilie
a sta mislis kolika koncentracija bi bila dobra da unisti korove ?Nešto mi je to mnogo razblaženo da bi funkcionisalo.