ubovicratko
Član
Pa inace za svaki destilat drveta se govori da deluje kao fungicid (predpostavljam da je izmedju ostalog tanin krivac), jel imas problem sa gljivicama u malinama i koja je malina u pitanju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ove besede branke lazić nisu loše za slušati...ima tu ponečeg novog naučiti...a ha sam išo od poslednje i pretposlednje...kad imam malo više vremena poslušaću sve...
Od prosle godine koristim kaolin, isti sastav kao surround. Samo cu ove god ubacivati I deterdzent da bude postojaniji, ali ne znam koliko, tako da bi mogao neko da mi kaze koje kolicine se stavljaju po l rastvora bilo kog organskog preparata. Iz surround kataloga sam video namenu pa ga koristim preventivno u mladom vocu I vinogradu gde sam imao tek par plodova 2016.Је ли користио неко каолинску глину? Има неко средство на енглеском је surround.
Да ли неко има рецепт против пепелнице на листу краставца баш је опасно напало. Читао сам на интернету да је добра сода бикарбона, па сам опрскао. Чини ми се да баш није превише успешно или је још рано па видећу сутра резултат. Ако неко има неки други предлог осим соде бикарбоне нек препоручи.
Puzeve kazu da odbija i so ili pepeo valjda ako pospes oko vocki... (tako kazu, nisam proveravao)
Ljuske osusis, sameljes ako imas neki stari blender i pospes gde ti treba. Ja ih stavljam u kompost.