Korisnik1787
Član
- Učlanjen(a)
- 29 Dec 2009
- Poruka
- 3.649
Ala su čiste kao da nisu korišćene, svaka čast na održavanju peletirke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
"12. princip rada MZLP-200/260 je fiksni roler I rotirajuca matrica, dok MZLP-300/400 je rotirajucida li bi hteo to malo da pojasnis??
ma resetka se da napraviti i recepture nisu problem imam ih ali peletirka je problem pogotovo malog kapaciteta pa ako nije problem daj neku sliku i princip rada jer kunicare niko ne shvata ozbiljno guraju u pelete sve i svastaDa li neko zna gde se moze napraviti ili nabaviti resetka za peletirku precnik da joj je 97mm.Inace slike ce za vikend stici
Nije glupo pitanje,rotiraju se valjci oko osovine a pokrece ih matrica koja se okretanja matrice,to su remenice od zupcastog kajisa od kola uzete sa otpada moraju biti iste.Tih remenica ima na svekom otpadu i ima raznih samo se treba podruditi da u moru delova nadjete dve iste.Meni ostaje jos samo da nadjem nekog ko mi moze napraviti resetku za malo vece pelete pa da pravim i krupnije.