sale88
Član
pa upravo teko,neki odustanu misleci da peletirka ne valja,medjutim ,potrebno je dosta pokusaja i dosta faktora da bi se moglo pravilno raditi sa peletirkom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja mislim drugar da im mesanje hrane ne moze naskoditi,jer ako uzmemo u obzir ishranu kunica (divljih) u prirodi ona je jos raznovrsnija.Zapravo kunic je glodar i u prirodi jede bukvalno sve sto je biljnog porekla: svezu i suvu travu, nisko rastinje,kukuruz ,psenicu i ostale zitarice na poljima,omiljena hrana mu je kora od drveca i mladari (sto obiluje taninom koji je izuzetno tesko svarljiv).Kazem ti da sam bio juce kod coveka~orijasi se bukvalno sijaju. Pred njima je mesana granula sa pomenutim zitaricama+seno i detelina.Uslikacu pa cu postaviti na forum.Kada si vec spomenuo mesanje granula i prirodne hrane, jel zna neko ima li razlike u duzini varenja? Znam da se kod pasa ne preporucuje da se mesaju granule sa drugom hranom (u istom obroku) jer se one mnogo duze vare od prirodne hrane pa moze da se napravi "zbrka" u stomaku i dovede do problema. Ne znam koja je duzina varenja granula za kunice i kako to njihov stomak podnosi.
pa upravo teko,neki odustanu misleci da peletirka ne valja,medjutim ,potrebno je dosta pokusaja i dosta faktora da bi se moglo pravilno raditi sa peletirkom
Kako niko ne odgovara evo da ja pokušam.Da li neko koristi suncekret i soju u ishrani kod zečeva? i u kom procentu?