Prikolice

Kako vam se cine Fliegl prikolice , imal neko iz iskustva da napise
Ako planiras da nosis uljanu repicu ili mak, dobro obrati paznju koju ces, veliku ulogu imaju zaptivne gume na stranicama… Za zitarice se mogu koristi sve. Neki su zadovoljni sa wielton, neki sa brantner, komsija ima farmtech, a prijatelji fiegl.
Svi su presli sa zmajevki na takve prikolice, pa svako svoju i hvali, retko ko ima vise marki pa da se uporedi.

Pitanje za drugara,5.5t Loznica ,ali koliko sam ga razumeo nema plocicu i ne zna sta treba da pise na njoj ako je kupi negde,koje oznake ima ,model itd ....Ja mislim da je jedino nasao broj na sasiji ,i nista vise.Ako bi neko slikao plocicu,ne treba broj sasije da se vidi,samo ga zanima sta da popuni u ostalim poljima valjda,koliko sam razumeo.

Koju prikolicu uzeti Fliegl zapremine od 8 kubika, ili Strautmann zapremine od 8.4 kubika? Jednoosovinke su u pitanju. Strautmann je skuplja nekih 200€..

Hvala puno,saljem mu sliku odma.
@sinisa1979 On mi kaze posto ta prikolica nikad nije registrovana,sad na 2 svedoka mu traze da ima negde upisano i nosivost i koji je model,godina ...I meni je malo ta plocica smesna,nema nikakve opsirnije podatke,samo tip i broj sasije kao ...To me malo ne cudi kod nas,posto znamo da na jedan tehnicki mozes proci sa nekim stvarima gde bi na drugom pao ,i tako slicne gluposti ...Poslao mi on sliku neke plocice sa Loznice ,jako se slabo vidi,ali kao tako nesto mu treba,sa vise informacija o prikolici.

Poslednja izmena:
@Arkadije , ta pločica je original 103% druge nema. Imam takve dve prikolice od 5.5t u originalnom stanju. Sitan rol stranice, 8.25x 20 točkovi od zmajevke, dva lista na gibnjevima više nego na petotonki, peti točak veći, cilindri za kipovanje neki nemački,1992 godište....
A da mu traže više podataka na tehničkom to verujem. I meni su tražili na tehnostroj đubretari da imam vazdušne kočnice iako sam im pokazao originalno uputstvo gde piše da se za kočenje koristi poluga sa sajlom (kao ručna) koja se ubaci u kabinu traktora i pričvrsti za blatobran. Al kad tako traže neka im takvu pločicu servira (od zmajevke).

Nazad
Vrh