Prikolice

Teško da može vredeti baš toliko.
U oglasima je bila komplet remontovana sa novim stranicama i patosom. Komplet farbanje i ostalo. Jedino su ostale stare gume. Tražio je 5000e stojala je više od godinu dana na oglasima. Možda i sada negde stoji. Bila plava.

Kum je skoro kupio solidnu zmajevku,stranice stari tip,kip struja rade,ravna sasija-mislim oko 4 000 da je dao.zavrsio je sezonu sa njom.ako te vise zanima imas njegov broj-pa zvrcni ga slobodno sutra.

Koliko moze da kosta Loznica 7t, krupni rol stranica, gume i glavcine kao na zmajevci,ima papire, rade struja i kipa. Prodavac sam, nije u stanju novo,novo ali nema ni potrebe za ulogom dodatnim.
Premalo podataka i slika o njoj, ako su i osovine kao na zmajevki, gume solidne i stranice sistem otvaranja rinfuze na špinglu tojest navoj i otvaranje komplet stranica onda vredi 5000 evra.Koliko vidim ovde su rađene stranice, sistem otvaranja je kao na zmajevki što znači da nije fabričko,njen sanduk je drugih dimenzija u odnosu na zmajevku jedino ako je ovo neka zadnja serija pa su radili kao i zmajevke, koje je godište.?
'

Slika nemam,nisam jos planirao prodavati ovih dana a ne znam im realne cene.
Osovine tacnije glavcine su iste,sirina osovine prati trag zmajevke.
Otvaranje stranica je na navoj komplet pre 15-20g uradjena kao zmajevka, sanduk je vidno kraci oz Z485. Sasija je ravna nije pucala i krivljena, ima zadnju poteznicu.
Za godiste ne znam, moram joj potraziti palire ovih dana.

Sanduk je dugačak 440cm širina je 212cm (unutrašnje mere ako se dobro sećam) a to što je sistem otvaranja prerađen na zmajevkin to je samo plus, osovine su tanje pa su kao pojačanje varili odole na osovinu celom dužinom pločevinu 8-10mm debljine i 5-8cm širine, osovine su od loznica 5-5,5 tona i to joj je jedna od zamerki ali ide to tako.

Prva kikinda kupljena jesenas dole metalna i metalni patos gore drvena moz samo gajbe da vozi, placena 1300e
Druga cela metalna nosi 4.5t ima rinfuz leve strane placena pre 5godina 1100e

Kakve kočnice imaju?
To su kikinde 2.5t sa naletnom rudom-kocnicom, na ovoj sto sam sad kupio nema stangla i zavrnut je saraf, a na celoj metalnoj ima sve cak sam probao pajserom da pomerim sve i pocinje da koci al sam zavrnuo isto saraf da mi neudara bespotrebno kad vec slabo koci mozda treba prestelovati ili promeniti paknove nesto uraditi kontam da bi kocila
Ovako tovarimo oko 2.5t grozdja u svaku plus tezina prikolica pustim sa prednjom vucom bez problema,sto se tice ratarstva lose su to sve gume za sipanje po 4t onda to platim ko vrsi odmah natovari u kamionku odveze i gotovo

Imao sam ponudu dubravu cela drvena iznutra stavljen tanki lim preko stranica metalni patos ocuvana 1000e
Moz rinfuz vozit al isto 2.5t sa onom naletnom teskom rudom
Kikinde vidim po oglasima 3t sa vazduhom i kipom 2000 2500 dubrave idu i do 3.500 sto su kacili na polovni automobili al se zato i vrte u oglasima vec godinama

Nisu komplet metalne stranice, nemaju rinfuz samo ispust na patosu.... Nisam još siguran da će ići na doboš, ali ako išle ponudiću ti ih pa ako ti budu zanimljive, biće. Ako ne, nikom ništa. 👍

Ima lik u bp remontuje prikolice sve komplet izgleda kao da je izasla iz fabrike, pitao ga ja za drvenu dubravu kompelt da uradi sve kaze 2.500e

Nazad
Vrh