Prikolice

Odvrnem spojnicu i ulje iscuri, tako je spustim. Siniša, proveriću i to, ali nije mi logično da pod teretom neće da se spusti ako su šarke u pitanju.

Tako je. Ako se ulje vrati pod teretom i izadje napolje kad odvijes spojnicu onda to nema nikakve veze sa prikolicom i sa klipom nego ti traktor ne prima ulje nazad..

Ту би требало проверити брзе спојке на трактору и на приколици можда је јачи притисак јер се диже цео сандук у назад. Клип излази вишље него на страну и већа количина уља тада иде у њега.

Za početak ću probati sa drugim traktorom da vidim da li se isto dešava. Hvala vam svima, javljam buduća dešavanja.

Ko retko koristi vise nego dovoljan + sto mu treba za probu, sto da daje 20-50e za neku spojnicu ako cak i nije do nje.

Borise meni se to desilo 2x, jednom znam da je viljuskar bio hoce da digne nije hteo da spusti i jednom tanjiraca, pa sam morao da razvrcem na zivo.

Meni se to dešavalo sa spojnicama na tačku(fadip)
Sa ruskim na zavrtanje nikad, al one su nekad bol u dupetu, sve su samo ne "brze spojke"

Stavljena je nova spojka muška, italijanska, pre 2 godine, kada je kupljena prikolica. Ne mogu da se setim koliko je plaćena, ali nije bila jeftina. Možda je kipovano 15ak puta za to vreme. Ako bude sve radilo kada je zakačim za Imt 533, onda je definitivno do spojke na Zetoru.

Meni se to dešavalo sa spojnicama na tačku(fadip)
Sa ruskim na zavrtanje nikad, al one su nekad bol u dupetu, sve su samo ne "brze spojke"
Sa fadipovim nema problema, one ulaze i u faster i u ostale, problem je kad kupis malu privredu koja je kopija "fadipa". (jedva sam je iscupo iz brze spojke, odmah je odletela u staro gvozdje bila 1mm kraća).

Muška fadip sadašnji još i nekako, ženska samo za kipovanje prikolice, za dvosmerni prilljučak baš i nije, popuste gumice skoro o'ma'. Faster spojke po mom iskustvu za preporuku.

Koliko moze da kosta Loznica 7t, krupni rol stranica, gume i glavcine kao na zmajevci,ima papire, rade struja i kipa. Prodavac sam, nije u stanju novo,novo ali nema ni potrebe za ulogom dodatnim.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh