Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pogledaj i Volkan jednoosovinke, mislim da je jeftinija a nisu se lose pokazale..Ima li ko novu majevicu jednosovinku od 4t?kako su se one pokazale bio neki dab da gledam,novo je kip 3 stgane vazduh rinfuz sve ima
Jel si gledao sa duplim stranicama? Koja je cena?Ima li ko novu majevicu jednosovinku od 4t?kako su se one pokazale bio neki dab da gledam,novo je kip 3 stgane vazduh rinfuz sve ima
Imao sam ja, dvaput sam se radovao, doduse kad sam je prodao vise,sa duplim stranicama 4t trostrana kipa, sve je uradjeno tako slabo da je to strasno, sasija od nekog u profila tankog. Ako te nesto zanima pitaj.Ima li ko novu majevicu jednosovinku od 4t?kako su se one pokazale bio neki dab da gledam,novo je kip 3 stgane vazduh rinfuz sve ima
Koju ima i kako su se pokazale? Ako može neka slika?Ima i @Darko Dren Volkan a i koristio je tudju nekoliko godina pre toga, nisu lose prikolice..