Prikolice

Fali im vlasnik. 😁 Meni su takođe bile smeće sve dok ih nisam kupio, sada ih ne bi dao za brdo karamela. 🤣
Ne mogu se porediti sa Farmtek, Brantner i sličnim brendovima a ruku na srce i ne koštaju kao oni pa budimo realni.Jedina prikolica koju možeš sebi priuštiti u i za života a da ne moraš da prodaš bubreg da bi je kupio.
Još nešto, uzmi sam da otvaraš stranice na Farmtek prikolici, ima da te spljeskaju kao bubašvabu.Natovariš palete sa semenom, veštakom pa posle džakove prebacuj preko stranica i pati se ko Isus.Zmajevku sam možeš da otvoriš i zatvoriš kako hoćeš, niža i kompaktnija prikolica.Kupiš krš od 40 godina, uradiš remont, voziš još 40 bez problema i ostanu ti oba bubrega da vrše svoju funkciju. 😂

Na kamionskoj stranice iz 2 dela,lakse nego na zmajevci,plus ne dobije stomak stranica ako nema lanac u sredini...Ja gledam neku kamionsku da kupim,zmajevka za ove cene,samo dalje.

Ja sam video mnogo sa krivim stranicama,2mm.Kad natovaris 9t psenice u nju i vozis losim putem gde prikolica ljulja,preliva psenica preko stranica, to se krivi sve redom.

Ma kakvi, klasične 485, jedna '86, druga '87 godište.Kupljene polovne iz zadruge u Mokrinu 2018 godine.Sve još stoji njihovo na njima, bez lanaca na sredini i nisu se ni na jednoj naduvale stranice.Vukli ih i vuku svi redom kojima radim uslugu kombajniranja, naravno i ja sam među njima.Prevukle su pitaj Boga koliko tereta, planiram da ih osvežim kroz vreme a planiram da uzmem i 2 nove od 10 t nosivosti Turske proizvodnje da ih uparim sa većim traktorom.
Imam i kamionsku prikolicu, ima ona svojih prednosti a i mana kao i svaka druga a da je baš toliko best buy nije.

Jesu cene zmajevki možda malo nerealne, al su isto tako povukle i cenu drugih prikolica po oglasima... Ni kamionke nisu više jeftine u opšte, plus nemaju sve zelenu tablicu, plus treba dobar ždrebac da, se vlada sa njima... Tehnostroj i itas su isto odlične prikolice, al i one su poskupele kao i zmaj...zastave,kosovke,loznice i slično, ista situacija... Nove ni ne znam, ne pratim, jer ne mogu prodati kuću da kupim dve prikolice..
U pravu je matić, sa nekim remontom manjim ili većim, zmajevke će se kotrljati još duuuugo... A zahvalne su...

Nova u Molu je 16.000 evra.
Turske su tu oko 1.000 e po toni plus pdv.
Ove besne tipa Farmtek su oko 2.200-2.500e po toni plus pdv.

Nazad
Vrh