Mislim da ima član Bobo takvu prikolicu. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

tole zr je napisao(la):Attila M. je napisao(la):Ima li neko iskustva sa ovim čudom? Nije taknut od 1974. godine i interesuje me koliko bi otprilike mogao da me izađe kompletan servis? Šta sve u njemu ima da se menja?
Unapred se zahvaljujem na pomoći pošto do sutra neću moći pisati više postova.
![]()
Ja sam sam takav regulator sredio i koci ko nov!treba samo da ga rastavis izduvas imas tamo gumice ako nisu u redu promenis i sve dobro podmazati sa uljem ili tovatnu mast stavis i mora da radi
Raspitaj se i kolko kosta nov da te nebi skuplje izaso servis nego nov
A i sad sam kupio sasije a bog zna kad je to radilo ali na jednoj je vec proradilo a na druge dve ce takode![]()

jel kiperica, ?cika_jova je napisao(la):koliko vredi tehnostroj prikolica dvoosovinka, ima drvene stranice sa okovanim ivicama, ali vec propale, otkinuto crevo za vazduh nema signalizaciju, registrovana, gume tu i tamo![]()
bokib je napisao(la):da li neko ima kemper prikolicu koja je solingen proizvodnje i da li zna gde se mogu naci delovi za istu ?
. Ne bih reko da je svaki seljak mogao skoro do detalja da kopira predhodnog kolegu. Ako neko kod nas zeli da uzme ovaj primer kao mustru neka mi javi da mu potrazim jos fotografija. 

To su švajcarci videli od nas pa oni počeli da prave, štaćeš muka ih naterala.dragan82 je napisao(la):Znam da oni to kod nas rade ,

Ima ovde , al ne verujem da je jeftino http://www.hidraulicnacreva.com/markokurjega je napisao(la):Gde se može kupiti jeftino,hidraulično crevo za prikolicu kiperku?