Mislim da ima član Bobo takvu prikolicu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
tole zr je napisao(la):Attila M. je napisao(la):Ima li neko iskustva sa ovim čudom? Nije taknut od 1974. godine i interesuje me koliko bi otprilike mogao da me izađe kompletan servis? Šta sve u njemu ima da se menja?
Unapred se zahvaljujem na pomoći pošto do sutra neću moći pisati više postova.
Ja sam sam takav regulator sredio i koci ko nov!treba samo da ga rastavis izduvas imas tamo gumice ako nisu u redu promenis i sve dobro podmazati sa uljem ili tovatnu mast stavis i mora da radi
Raspitaj se i kolko kosta nov da te nebi skuplje izaso servis nego nov
A i sad sam kupio sasije a bog zna kad je to radilo ali na jednoj je vec proradilo a na druge dve ce takode
jel kiperica, ?cika_jova je napisao(la):koliko vredi tehnostroj prikolica dvoosovinka, ima drvene stranice sa okovanim ivicama, ali vec propale, otkinuto crevo za vazduh nema signalizaciju, registrovana, gume tu i tamo
bokib je napisao(la):da li neko ima kemper prikolicu koja je solingen proizvodnje i da li zna gde se mogu naci delovi za istu ?
To su švajcarci videli od nas pa oni počeli da prave, štaćeš muka ih naterala.dragan82 je napisao(la):Znam da oni to kod nas rade ,
Ima ovde , al ne verujem da je jeftino http://www.hidraulicnacreva.com/markokurjega je napisao(la):Gde se može kupiti jeftino,hidraulično crevo za prikolicu kiperku?