Prikolice

Pa vidim da ih voze, nisam ih gledao izbliza i nisam pitao za utiske iskreno.. Vidim da se ovi malo jači sa po 100, 200 i više ha odlučuju za Hummel ako kupuju turkinju i njih je najviše.
 
Ja vec dva meseca cekam da mi dostave Palazoglu 12t dvoosovinku sa ceradom platformom,arnjevima i trostranik kipom..

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
 
Kolege jedno pitanje jel se na novim prikolicama ne radi tehnicki prve godine ?

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
 
Evo i moje prinove.
Prikolica Visevica, sa papirima, klasicna jednoosovinka kiperka, 3t. Ima instalaciju za vazduh, struju, crevo za kipovanje, rucnu kocnicu, ispravne kocnice, generalno nove gume, okretnu rudu.
Vlasnici iz Hrvatske je dovezli u Apatin kad su napustali Hrvatsku 90ih godina, i bili posle u inostranstvu do penzije, a ona stajala garazirana uz minimalno koriscenje. Lepo ocuvana, stranice nigde lupljene nisu.
Isao sam do Apatina da napravim kupoprodajni ugovor kod notara i upoznao kolegu @bojcetic na tom putesestviju :ppozdrav:

Morao sam odmah da joj zavarim cevi koji drze nastavke, pa sam napravio i same nastavke. Zamenio sam sumnjiva creva za vazduh, sredjena je i instalacija i sve funkcionise. Ostalo je jos da je registrujem, da bih uzeo nove tablice i saobracajnu. Naravno, sledi i farbanje.

Treba da provalim kako kocenje funkcionise sto se tice ova 4 polozaja za jacinu kocenja, cim povezem sa traktorom, i da vidim negde kako izgleda fabricka stopa za nju, ili da nesto iskombinujem da kupim neki pomocni tocak koji ce mi sluziti.
Evo par slika



















 
Jel kupuje neko zmaj prikolice,jos malo pa ce kostati polovna vise nego nova

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
 
Kad bude stigla Palazoglu javicu kakva je,valjda ce stici da preveze jednu turu kukuruza

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
 
Jel kupuje neko zmaj prikolice,jos malo pa ce kostati polovna vise nego nova

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sve što valja od prikolica jako brzo ode, bez obzira na proizvođača. Za ne poverovati. Bukvalno da nema valjanih prikolica na internetu duže od 3 dana, sve se proda. (ima po neka kamionska koje su realno precenjene i to teško ko da će platiti, bez obzira što nije kiper i što nosi 20T teško da će neko platiti 7-8000e).
U 18h posle podne ubačene dve Z 511 baš lepe. Idu u paru 12000e ja nazvao ujutru u 8h kaže prodate, bili ljudi jutros u 6h...
 
Ja par njih sto sam zvao za zmajevke traze 7000e po komadu polovne

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
 
Ма то је превише ако не журиш стрпи се налетеће повољније сигурно сада им је сезона.
Погледај Суботичку сваштару имаш тамо пар добрих Змајевки.
 
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh