Tonchi
Član
Već su nekih 3-4 godine te dvije prikolice u tandemu i sad je puko jbg. Treba klin malo bolje odradit i teraj dalje. Dobro je ništa nije stradalo puno na ovoj, naručena nova okretnica i koja plastika sa strane pukla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To što drži u ruci ,nije klin.Klin je ispao dole.Klince kao od drveta bas tu ga isfusarili
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Xd kako moze klin tako tanak biti,to je samo kao rucica da drzis klin,odvalilo se od klina i ovak propao kroz poteznicu.Klin mora imati prosirenje gore za sprecavanje propadanja,a ne glupe rucke.Klince kao od drveta bas tu ga isfusarili
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Slažem se,može tako. To je jeftinije,a funkcionalno rešenje. Ali ipak bih sa ovim ventilom,pa me zanima da li onaj sa linka koji sam postavio može da služi za ovu namenu.Novo crevo provučeš za kipovanje zadnje prikolice i rešio si sve.
Zar ne treba npr. prva da bude spuštena dok se druga kipuje i obrnuto? Iskipuješ prvu,spustiš je,prebaciš ventil,podižeš drugu?Ja imam ventile na svim prikolicama,ali cu i pored toga da svuda stavim jos jedan vod creva. I onda kad kipujem svaka prikolica ima svoju rucicu u traktoru. Primetio sam da brze procure cilindri na prikolici kad kipujem sve preko jedne,digne prvu do kraja i onda krece druga.
Ne diram nistA,otvorim rinfuze na obe i ne izlazim vise iz kabine,povucem rucicu i prvo krene prikolica koja ima manje tereta,kad dodje do kraja,odmah krece druga.Zar ne treba npr. prva da bude spuštena dok se druga kipuje i obrnuto? Iskipuješ prvu,spustiš je,prebaciš ventil,podižeš drugu?
Ne diram nistA,otvorim rinfuze na obe i ne izlazim vise iz kabine,povucem rucicu i prvo krene prikolica koja ima manje tereta,kad dodje do kraja,odmah krece druga.