Na prikolici ima nekorišćen vazdušni sistem kočenja ali je sa traktora još pre nego je kupljena prikolica skinuta boca od vazduha i na njeno mesto napravljeno ležište za jedan veliki umesto umesto fabrički dva manja akumulatora, tako da je sad kompresor na traktoru beskoristan. I sad mi je nezgodno, gde to da preradim da bih tu vratio bocu, svugde bi smetalo. plus su isečene cevi od vazduha, treba tu i para i vremena. leti nemam vremena a zimi nemam gde da to radim. A para uvek škripi. Imam samo plug, prikolicu, tanjiraču i drljaču, sve ostale priključke treba da kupujem. Sad te usluge plaćam ili odrađujem, uzvraćam nečim drugim ili fizikalisanjem. A i tegovi bi koštali ako bi ih uopšte negde našao da kupim. Mati me nagovara (oca nemam od malena) da prodam ovu prikolicu i kupim neku poput Dubravine ili Sr. Mitrovačke ili slično, pošto su one manje i sa naletnom rudom i ostalo bi mi (valjda) nešto para za još jedan priključak, neku jeftiniju mašinu za traktor. A ja sam opet ekstra zadovoljan na ovu prikolicu. Izuzetno jaka i stabilna i pod senom na lošijem putu a cela je gvozdena i bez problema se može vući žito u refuzi, šoder, pesak... s druge strane nemam potrebe za tim. A malo je korišćena, ja imam samo 3,5 Ha zemlje i uzimam u zakup oko 1 hektar. Pa mi se i ne menja za neku poludrvenu prikolicu. Tako da sam se nadao sa ovim donjim vučnikom da malo smanjim rizik izgibenije nizbrdo. U stvari, kolebam se. Zna li ko koliko vredi ovakva prikolica (imam i dodatne stranice, prednja gvozdena a ostale tri drvene, fabrički valjda) a koliko se cene malo lakše prikolice u nekom radnom stanju i sa papirima da mogu da je prevedem i registrujem?