Prikolice

Kolege interesuje me ko pravi rolovane stranice za prikolicu fak loznica od 5 tona. dali je neko pravio i koja je visina dali standardna ili vislja.
Ima kod Dejana u Bavanistu pravi stranice. Ne znam da li ima rol za loznicu, a ja cu uzeti za kikindu, one su 90 cm visine u 2 reda, lim 1,5 mm cena 400 evra.

@omoljicanin pravi neki covek mislim da je iz Batajnice, vidjao sam ga na Rumskom vasaru. To sto on pravi su stranice kao za zmajevku samo krace. Znaci sanduk bude dublji nego fabricki. Radi i fabrika FAK remont prikolica, mozda mogu i kod njih da se kupe stranice, pa sam da ih namontiras.

Zvao ih moj komsija proletos, tad su radili. Kazu doneses prikolicu i njihovo je da je vrate u fabricko stanje. Gledao sam i ja na sajtu jesenas, pise da rade remont, hteo sam da zovem da pitam za cenu ali nikako nisam. Moguce da vise i ne rade bas cu pozvati ovih dana.

---------- Poruka napisana u 00:20 ---------- Prethodna poruka je at 00:08 ----------

Sad pokusavam da nadjem sajt preko googl-a i ne polazi mi za rukom, izgleda da ga vise nema.

www.fak-metal.rs Na ovom sajtu pise da rade remont, doduse kada sam gledao prosli put mislim da se pominjalo ime Hemteks- FAK. Uglavnom vidim da je svuda ista adresa, tako da predpostavljam da se radi o istoj firmi. Pozvacu da proverim da li je jos uvek aktuelno i kakve su cene.

[TABLE="class: pageContent"]
[TR]
[TD][TABLE="class: pageContent, width: 233"]
[TR]
[TD]TIP. 408.0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
img9.jpg
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD] [TABLE="class: pageContent"]
[TR]
[TD="bgcolor: #a9a9a9"]
Korisna
nosivost

[/TD]
Sopstvena masa
[/TD]
Trag pneumatika
[/TD]
Dužina sanduka
[/TD]
Širina sanduka
[/TD]
Visina stranice
[/TD]
Broj osovina
[/TD]
Trag pneumatika
[/TD]
Pneumatici
[/TD]
Pritisak u pneumaticima
[/TD]
Dozvoljena brzina
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
12 000 kg
[/TD]
[TD]
2900 kg
[/TD]
[TD]
15 mm[SUB]3[/SUB]
[/TD]
[TD]
5500 mm
[/TD]
[TD]
2300 mm
[/TD]
[TD]
1200 mm
[/TD]
[TD]
2 kom.
[/TD]
[TD]
1690 mm
[/TD]
[TD]
16/70x20 18pr
[/TD]
[TD]
4 bar
[/TD]
[TD]
30 km/h
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Jel vido neko ovakvu Loznicu i da li ih jos uvek prave?

@ratkopa imas na ovom sajtu, sto sam okacio, sta imaju u ponudi od prikolica. Naravno ako im je ponuda jos uvek aktuelna.

@universal774 ako je pitanje bilo upuceno meni, link se nalazi u mom prethodnom postu na istoj strani. Kad vam se otvori sajt idete na "proizvodni program".

Da li je neko pravio prikolicu za bale? One se uglavnom rade od kamionskih sasija + Prednja osovina od kamiona, patos je drveni. Misljenja, iskustva, saveti, slike sve je dobro doslo.

Nazad
Vrh