Paracinac83
Član
Ceo ovaj kraj sve zavrsava u Gibanj servis KŠ, put za Brus. Nadji na netu, sigurno salju...
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Video sam i zvao sam ga juče za kiperku dubravu, ali reče da ne zna da li može da se prevede i registruje. Nije nešto zainteresovan da sredi papire pa da trgujemoNe znam odakle si ima Djoka u Divosu i drvenu dubravu i metalnu sa trostranom kipom imas na kupujem prodajem.
Sto joj ne zapusis jednu rupu, vidis da se sa pet vise traze...Imam da prodam kompletan točak sa gumom 11.5/75-15.3 ali je felna sa 6 rupa.Ako nekome treba.
Guma koju nosi je 10.0/75 15.3, 5 rupa, srce 14cm i razmak od rupe do rupe 11.5cmA kakvo ti treba? Nemo se ljutiš druže ali ako očekuješ pomoć daj odmah sve podatke koje znaš. Ako ne znaš, onda prvo povataj dimenzije pa onda traži pomoć. Btw, taj Milo iz Kisača ima svega i svačega zato sam i okačio link ka njemu.