Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li mi neko može preporučiti ko remontuje prikolice, ali da je dobro odradi, a sa nije iz Melenaca. U pitanju je zmaj 470, treba sve komplet da se odradi, i koliko bi to otprilike izašlo. Odradio bi sam, ali nemam vremena.
Imas u pavlisu, bavanistu ljude koji rade.Da li mi neko može preporučiti ko remontuje prikolice, ali da je dobro odradi, a sa nije iz Melenaca. U pitanju je zmaj 470, treba sve komplet da se odradi, i koliko bi to otprilike izašlo. Odradio bi sam, ali nemam vremena.
Koliko je to povoljno?Ima li neka povoljna loznica 5-6t da se prodaje
Video sam ovog Cerovskog, odlično izgleda, ali mi je malo daleko, Bavanište bi mi više odgovaralo, samo mi je važno da se odradi korektno. Ne znam da li je neko imao iskustvo sa njima.Imas u pavlisu, bavanistu ljude koji rade.
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Trenutno radi u nasem selu, dodje i odnese samo sasiju tako je dogovoreno.Ako sam dobro cuo 2200 ili 2300E bez elektro instalacije.Ima covek u Malom Idjosu, ima oglas na moj auto, odradi vrhunski, par prikolica iz sela je uradio, svi zadovoljni..
Poslato sa EML-L29 pomoću Tapatoka