Prikolice

Nikako ofarbana i remontovana prikolica nije po eu standardu...
Imam ja jednu kojoj su stranice origanal al ne idu bez spaner kaisa,i nije ofarbana,e tu cu moći da registrujem jer je po eu standardu...
Pisam im se u standard...
Jus je zakon...

Niti cu da stajem na zaustavljanje policije niti cu da stavljam PP aparat na prikolicu,niti cu primenjivati njihove eu gluposti... u eu vuku kesonke kamionske sa kamionskim tablicama i podvozom sa sedlom,tako da ovo sto pokusavaju da primene dzabe se muce,bojkot svakako u najavi... a signalizaciju odrzavam zbog sebe i drugih ucesnika i to ce biti sve po PS-u,al ostale banalnosti ne dolaze u obzir...

Послато са TA-1033 уз помоћ Тапатока

Poznato je da smo mi veci EUropljani od EUropljana.

Kod nas se svaki zakon / pravilnik donosi tako da je barem pola drzave u prekrsaju - mora rulja da bude potlacena... Sto mi rece saobracajni inspektor: "a jel znate da ste u prekrsaju ako doterate prljav auto na tehnicki pregled",... reko: "nisam ni sumnjao, jel mora da bude cist i sa novom jelkicom?"

Najvaznije je da je auto opran i jelkica da je tog jutra otvorena iz pakovanja. P.S. Jelkica mora biti made in EU, nikako China.

Ma ja cu samo da poradim na tim kadiopterima, zbog sebe i drugih. Kocnice moraju da rade i svetla,ostalo me se ne tice. Godinama nisam radio tehnicki za prikolice. Sada misle da nas opet osisaju. Nece to bas tako ici.

Sent from my B15Q using Tapatalk

Ja se trudim da signalizacija bude kompletna i ispravna kako bi video i bio viđen a pogotovo noću.Što se tiče nakaradnog zakona neka ga nabiju sebi u pedu,meni su ove prikolice osnovno sredstvo za rad i bez njih ne mogu mrdnuti ma kakve one bile.

A mozda se samo igraju loseg i dobrog policajca.
Slazem se i uvek se trudim da mi sva mehanizacija ima svu signalizaciju, vidljivu, uocljivu, ispravnu. To treba svako zbog sebe da uradi da ne bi bio potencialna opasnost na putu, ali da bas mora da budu na istoj osovini iste sare to se ne slazem.
Za 20 god. kad postanemo punopravna clanica EU (pm) :osmeh: , e onda nek primene sta hoce.

Postoji fabrička Tehnostroj kamionska prikolica?

Postoji. Tehnostroj ljutomer, iz sedamdesetih. Drvene stranice nije kiper. Odavno se koriste sa zelenim tablicama za traktore.
slike.php
[/url][/IMG]

Jutros smo krunili kukuruz I covek koji je kupio dotera svoju ganc novu METAL FACH mislim da se tako pise
Uglavnom 10t prikolica, malo je kratka a siroka u odnosu na zmajevku ,I'ma neke ogromne gume, jako lako se vuce, trostrani kiper, a u nju stane 9,5t ovog loseg laganog kukuruza,

Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока

Te kratke kad uzmu da skacu,pa cimaju traktor hoce rudu da iscupa...kod mene kad je na oko 28km/h uzme da ljulja,dzabe joj sto je na betonu sam guram.

Nazad
Vrh