KUM 2
Član
Послато са SM-N900 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sam to napravis za 5 minuta..jeftinije je..
Najlakse je sa slepe osjec na mjeru.
Od šlepe je deblji i teži pa nije baš najsrećnije rešenjeNajlakse je sa slepe osjec na mjeru.
Što pitaš.Imaš li ti kolega Google?
Meni pada na pamet - parče cevi od recimo fi100 ili fi80 pa da na njega namotati kabel a kroz unutrašnji deo dovesti toplotu (brener) i samo paziti da se ne pretera sa toplotom. Ostaviti da se ohladi. Verovatno bi onda htelo da očvrsne u spiralu.Kako napraviti to spiralno? Moze li da posluzi ono od kompresora i samo da se kroz njega provuce kabal ili nesto drugo ide?
Nisam znao,sad znam kada si mi ti napisao.Imam razloga što sam ovde napisao jer vidiš i sam da mi se javio čivek na 20km od mene a tih prikolica nema na tom tvom guglu.I na tom guglu su 70% nakupci i većinom sa područja 013Ako tražiš da kupiš ondak tu u gugle ukucaš npr prikolica oglasi
A ako misliš dobiti na poklon ,trebao si pisati deda Mrazu,al eto .... zakasnio si
@zoran0230
Mozda bi i ja prodao moju ako dobijem dobru cenu....
Jedan lokalni funkcioner kod nas u selu ,kad je dosao na vlast rekao je ,,Nazovite tog Gugla,i recite mu da poskida ,neke slike,,.Nisam znao,sad znam kada si mi ti napisao.Imam razloga što sam ovde napisao jer vidiš i sam da mi se javio čivek na 20km od mene a tih prikolica nema na tom tvom guglu.I na tom guglu su 70% nakupci i većinom sa područja 013