Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pise lepo ukupna nosivost..Alo je prikolica 10 metara kubnih, nemože u nu da stane 12 t... Pa ova sa slike vredi kao dobra zmajevka, 5500 plafon...
Kako nije jasno,decko pise samo da bi pisao,postavlja i odg sam na svoja pitanja,kao da se takmici sto vise postova da objaviNešto tu nije jasno u temi deutz si pisao da treba stigne iz svice a 10 minuta ranije ovde ima slike da vuče prikolicu domaće table.
Stanje je dobro,samo gume.Nosivost je oko 11-12t,nismo još koristili turbinu,tako da ne znam za koliko vremena istovar.Ima negde na forumu slika prikolice mislim da je u temi duvaljke.Koje su gume na toj koju si Ti gledao.
Masa prazne brandis 3300 kg ,al da ti dodam stavljene su nove stranice i pod ,stranice od 2mm i pod od 3mm i jos neka ojacanja .tako da je kod mene ta masa na odvagi,.A zmajevka mislim da je oko 2300 do 2400 zavisi od modela.Kolika je masa prazne Zmaj prikolice ili te Brendis sto nosi 11t?