Kremator
Član
Mozda je moglo malo da se pojaca oslanjanje klipa na platformu, da bude nesto ovako, da se malo "razvuku" ovi poprecni profili .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da to sam primetio na prvom kipanju sada stranica ne dotice srafove ali ce je pesak potisnuti prema tocku i tad ide preko srafove i pokrivicu stranicu ma haos bi napravilo zato cu paziti dok ne uvucem srce a to ce biti tamo na prolece jer sad nemam vise vremena da radim na njoj.Lepo urađeno svaka čast, samo imam jedan predlog, trebao si (po meni) da tim felmama isečeš srce i da ga uvučeš unutra, jer će brezoni da ti kače za stranicu ako budeš kipovao na stranu pesak ili zemlju. Materijal će da se navali na stranicu i nećeš moći da je zatvoriš dok ne kreneš napred ili dok ne odbaciš materijal od nje.
Ako je pravis ugradi u nju navojno vreteno gore vertikalno i sa rucicom podizes rudu taman toliko da mozes posle sam da je zakacas,ima slika na guglu pa ces videti kako to izgleda