Kremator
Član
Gume su da ih jednom stavis i zaboravis na njih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Krvav posao je to ispraviti... Jedino da ti isprave ovi sto rade peglanje sasije,pa da se ojaca...
Gume i osovina su od kamionske prikolice. Gume su ja bi rekao tubeles R22.5 i mogu dosta poneti, a sa osovinom vrede skoro kao pola prikolice. Sasija je izgleda malo budzena, ali sa ovim nastavcima vredi mozda koliko je i ceni, pod uslovom da sasija nije krivaZna li neko kakve su ovo gume i osovina na prikolici sa linka? Podavac ne odgovara na poruke.
http://www.pik.ba/artikal/13701302/traktorska-prikolica/
Mozda ne vidim dobro, ali ove grede kao da su se malo i u sirinu raspregle?Nisam ni mislio da je ja čekićam nisam baš toliko ojačao
Mozda ne vidim dobro, ali ove grede kao da su se malo i u sirinu raspregle?
Na tu prikolicu stimaju sve felne sa IMT traktora,Zmajevih kombajna, itd.samo je srce malo drugacije,pa eto ti kombinacija kolko volis.Srce felne se isece tj. premesti na meru .Mi tako vec godinama koristimo na, Zmaj 510 prikolici,felne od nekog kamiona i bez ikakve brige tovarimo 10/tak tona. Pa ako nisi neki cepidlaka eto ti resenja.Koliko se krecu polovne felne za imt prikolicu jednoosovinku? I da li ih ima negde?