Kolega Bobo...
Nije to moja prikolica, to je od kuma prikolica, ali prije nego smo kupili novu Pronar puno sam se služio s ovom prikolicom!
Čuj, sve u svemu kako ju je kum uredio ja sam zadovoljan, na sanduk nemam nikakvih zamjerki sve je uredno, od dihtanja stranica do rinfuz otvaranja.
Šasija je kakva je, bila je savinuta, ali je to kum riješio i sad lijepo nasijeda jedno na drugo, kiper mehanizam je dobar.
Neznam kakve bi felge trebala imati u originalu, ali od kad ja pamtim ima te felge na sebi, dvodjelne 20", straga 8.3-20, a napred 7.50-20.
Mene samo striktno zanima čije je proizvodnje ta prikolica, odnosno šasija.
I sam sam mislio da bi mogla biti našička zvijezda, al nisam bio nikako siguran, vrlo lako moguče da i je.
Prikolica stoji u štaglju več 2 godine, apsolutno se ne koristi, bila bi možda i za prodaju, al moram razgovarati s kumom. Navodno da je nešto potrgano na njoj, mislim da su se ležajevi na kotačima raspali. Moram otić do njega da ju vidim, možda bi je čak i dovezao k sebi da ju složim i da se koristim s njom, jer mi u sezoni često zafali prikolica. Možda bi je i kupio kasnije!
Bobo kaj ti kažeš na kvalitet ove šasije, jel to dobro i čvrsto?
Inače imam doma manju prikolicu dvoosovinku, i sad kad malo bolje razmislim mogla bi i on biti Našičke proizvodnje, samo je doma prepakovana u cijelosti jer su ju rasturili u šumi pri izvozu drva.
Vidi Bobo, ova manja prikolica, jel bi to bio nešto iz Našičke proizvodnje, mislim na šasiju ako možeš nešto vidjeti iz ovih slika?
Ja jedino vidim sličnost u ovim dijelovma gdje se gibnjevi spajaju na šasiju.