abro
Član
Znam za kupljenu po 1800e pa do 2400e, zavisno od stanja...
Kod nas ih vole.
Kod nas ih vole.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
imas oglas ovde na forumu ima i slike pa ti vidi dal ti odgovara http://poljoinfo.com/showthread.php?7548-delovi-za-zmajevku&p=589383#post589383Dali ima neko glavčinu za zmaj prikolicu? Hoću da kupim?
Neće jer ste ponovo napisali jer, umesto jel.Jer ce mi neko pomoci za pitanje sto sam vam postavio???
Jedan uvaženi član ima u svom potpisu apel za pravilnu upotrebu rečci jer i jel.JER neko zna gde se moze kupiti stanice (nove) za zmaj prikolice !!! HVALA UNAPRED
Neće jer ste ponovo napisali jer, umesto jel.
Lepo Vas je ispravio kolega mazan79.
a ko si mi ti pa poducavas clanove i odredjujes neka pravila,primetio sam nekoliko puta.
Jel neko pitao Jovu iz Neradina koliko trazi za ono silne zmajevke sto mu trule tamo...?
Pa i treba da dobijete opomenu, da ste u prvom razredu osnovne škole znali bi ste da se rečenica počinje velikim slovom, Petrovac i Mlava takodje.da ali ja sam dobio opomenu za to na PP