Pokazale su se jako lepo.Tačnije pucaju gibnjevi.Nisu oni u Zmaju džabe stavili balonke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni ni 33 minuta ne bi bilo dovoljno! Na nos još nekako, al' na zadnju poteznicu teško...
Pokazale su se jako lepo.Tačnije pucaju gibnjevi.Nisu oni u Zmaju džabe stavili balonke.
I ja sa prednjom mogu lako ali sa zadnjom lepo pogubim strane.
Slazem se u potpunosti!Jako bitna stvar je cvrsta poteznica i da klin nema lufta u poteznici i "vucnom oku" prikolice,mozda izgleda kao nebitan detalj ali mnogo znaci.
Miroslave bilo je a ima ih i sada sa 11.00-20 gumama.To su nosile vagonke iliti kod nas zvane sajlašice,druge nisu ni mogle da nose.Ovo sada je neko izmislio da brzo zaradi na felnama i gumama.
MTZ sa starom, dugackom zadnjom poteznicom ide u rikverc samo tako
Jos toliko minimum ako ne i jace!Msm treba nove stranice novi patos (lim) zadnja dva blatobrana treba jedna siroka felna i siroka guma i za rezervni tocak siroka felna i guma , onda treba ona pumpa za kocenje kod rude, treba nova instalacija za osvetljenje, lampe, i ofarbati !!! Vase misljenje 1750 eura + sto sam nabrojam??? hvala unapred!!!