Prikolice za rasturanje stajskog đubriva

Imenjače-kupuj,mislim da nije skupa.Gume kad kupiš miran si.Mehanizam podesiti na 3 otkucaja i teraj i ne okreći se.

Meni se sviđa što ima ovaj tip rotora.Staviš joj gornje stranice i tovariš fest bez problema dok kod onih sa vodoravnim rotorima moraš da paziš na visinu tovara jer hoće masa da se zaglavi pa onda pičvajz samo takav.
Ja sam imao Tehnostroj 4t sa 4 rotora i vise sam kod nje pazio da je ne pretovarim,a sa ovom nema potrebe da mislim o pretovaru.
fotografija0420.jpg

- - - - - - - - - -

nisam mogao vise da natovarim jer ovaj gospodin nije mogao vise da podigne.
fotografija0421.jpg

Jasam danas sa mojim skipom na 560 natovarijo trulog ali kompetnog Pežoa 504 na Zastavicu

Novi lancanici i jedna strana lanaca,zasad super radi,nema vise naskakanja lanca,izvuceno 10kj bez greske,nastavak na preostalih 6.5kj nadam se da ce da i dalje ovako raditi.
080320141768.jpg

080320141767.jpg

Lanci su uzeti u Adi,a metar varira od 1200-2000din sve zavisi od kvaliteta.Jeste zmajevka je u pitanju,uspesno je zavrsila stajnjak bez da ijednom preskoci,oko 70 vagona smo rasturili.

Mislim da dva jesu, jer smo uzeli prvo dva ovakva,pa onda ajde sva cetiri cemo promenuti kad se skida ali su ti tamnije bolje tj.bordo,i drugaciji je materijal deluje krhkiji-te nismo onda stavili,pa smo uzeli u Adi jos dva ovakva da budu svi isti, ako budu dobri da ne treba opet skidati zbog samo dva.

Nazad
Vrh