Prikolice za rasturanje stajskog đubriva

Preskupo nema sta. A i ti se nisi pretrgo sa placanjem, ne zna se sta je jeftinije stajnjak ili ovi sto tovare.
Po toj ceni sam kupio, đubre jeste možda bilo malo ispod cene ali prevoz je bio preskup, naplatio mi je za 4 prikolice 11200 dinara a njiva je bila 200 metara od stajnjaka. Kupio sam od drugog čoveka 16 tona za 2 kj da mu uzorem.

Pa nije baš jeftina ta igranka sa stajnjakom, 6000din po prikolici 8t a nemora da ima 8t stajnjaka u njoj.Po jutru treba 4 te prikolice (dobrog stajnjaka) a to mu dođe 24000 din po kj a možeš kupiti 400-450 Mapa ili 600kg 3x16 ali no.

Vidi druze ja prodajem kempericu 3,5_4t za od 7_ do 30 crvenih ja utovarim i raširim

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Pa nije baš jeftina ta igranka sa stajnjakom, 6000din po prikolici 8t a nemora da ima 8t stajnjaka u njoj.Po jutru treba 4 te prikolice (dobrog stajnjaka) a to mu dođe 24000 din po kj a možeš kupiti 400-450 Mapa ili 600kg 3x16 ali no.
Ma kakvi jeftino, prošle godine sam kupio 110 tona stajnjaka, nađubrio bednih 4 kj, platio 38000 dinara stajnjak, 55000 din tovarenje i prevoz i ovom 2 jutra morao da uzorem...

Ja menjam sa drugarom 1kj slame za 2 welgerice samoistovarne sa njegovim utovarom i razbacivanjem a kad kupujem stajnjak od njega placam Zmajevku dobro nagazenu 4000din.

Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока

Ja menjam sa drugarom 1kj slame za 2 welgerice samoistovarne sa njegovim utovarom i razbacivanjem a kad kupujem stajnjak od njega placam Zmajevku dobro nagazenu 4000din.

Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока
Pa to je otprilike ono što sam i ja napisao, 50-60 para po kilogramu plus tovarenje i razbacivanje da izađe sve zajedno maksimum 1-1,2 dinara kg stajnjaka. Preko toga mi je skupo.

Imam neku varijantu da dobijem ~4t stajnjaka za kj slame što mislim da je malo.Moj utovar stajnjaka,iznosenje,razbacivanje.Isto tako nemam veze sa slamom koju ostavim.

Meni su savijali u profile u metaloprometu
Za tehnostroj tandem, i za neku mengele tandem

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Meni su savijali profile 40 x20 za mengele prikolicu u Sim Novi Sad.nije to nesto skupo ali ovakav profil su samo od lima 3mm mogli da saviju.rade i oni posao al daleko je to od kovanog profila koji trenutno ima samo u Jeep komercu u BG.

Nazad
Vrh