Prikolice za rasturanje stajskog đubriva

nikola indjija je napisao(la):
becarino pozdrav ja vozim i tovarim djubre usluzno,kod mene nema zakopanih zivotinja po djubretu,koga god da pitas jel ima kamenja ili cigli u djubretu svi kazu da nema,a ja sam juce pronasao skoro ceo poljski wc u djubretu valozi za vodu su uobicajeni
Post je spojen: [time]1259698461[/time]
Dragane18 pozdrav i tebi ako budes tovario celi dan sa tim utovarivacem ima da ti otpadne noga od stskanja kvacila,ja imam istu takvu kasiku ali navarim armaturu dvadesetku duplo vise djubreta zahvatim.

Pa dva dana smo vozili bogami mi je otpala noga , , aj postavi sliku kako izgleda to sto si naavario? :ppozdrav:

Trenutno sad nema navarenih armatura jer tovarim sa argenteriom,uzmes 5 sipki dugackih jedno 40-50 cm zavaris ih sa unutrasnje strane kasike tako da vire napolje oko 20 cm nemoras pune varove tako da lako mozes da ih iseces kada ti treba kasika za zemlju, i samo tovari zahvatis skoro duplo vise djubreta i pazi da ne preforsiras hidrauliku na traktoru,a za tu kasiku imaju i orginal vile za djubre ja je nemam,pozdrav Dragane.

Da sa takvim kašikama za đubre ja i drugar natovarimo prikolicu u proseku za 6 do 8 minuta.

Ovo nedeljna zanimacija;

34dsv1t.jpg

Nikola

ova kasika ima vile za djubar i kasiku za zemlju posebno. u planu je da rasirimo kasiku i ubacimo jos 2 armature

ova kasika ima vile za djubar i kasiku za zemlju posebno. u planu je da rasirimo kasiku i ubacimo jos 2 armature
[/quote]
Pokidaces toplinger il ces se prevrnuti sa traktorom

direktno se kaci na traktor i na poluge
Post je spojen: [time]1260488359[/time]

ako prevrnem 4500 kg sa 400 kg tovara onda sam stvarno smeker :ppozdrav:

Dragan18 je napisao(la):
direktno se kaci na traktor i na poluge
Post je spojen: [time]1260488359[/time]

ako prevrnem 4500 kg sa 400 kg tovara onda sam stvarno smeker :ppozdrav:

da ali poluga je čudo

U pitanju je zabuna.

Dragan misli na Belorusa sa zadnjom utovarnom kašikom, a Tibor misli na IMT 539 sa onom drugom vrstom utovarne kašike.

nama argenterio od 4,5m drma ruju samo tako,cupa i krivi klinove kao dobar dan.Nemoj da ga siris ni slucajno
Post je spojen: [time]1260607445[/time]

Dragan@
Napomeni koji utovarivac,jer svi gledaju gornju sliku i misle da je tvoj takav!

Nazad
Vrh